charlottecronquist

Sexsibilityfestivalen: Carin och Robert på tantrakurser kommer till oss!

Tantralärarna CarinOlavisdotter och Robert Nilsson kommer till sexsibilityfestivalen för första gången. Det är vi så väldigt...Tantralärarna CarinOlavisdotter och Robert Nilsson kommer till sexsibilityfestivalen för första gången.
Det är vi så väldigt glada över.
– Vi packar som vanligt en lätt väska och tar bara med det viktigaste till festivalen; Stillhet, Närvaro, Respekt och Livsglädje. Med detta kommer vi att bygga upp de mjuka, trygga och magiska rum som våra kursdeltagare pratar om efter tantrakurserna, berättar de för mig.

Det var för några år sedan det hela började. 
Carin och Robert hade båda haft många förhållanden tidigare. 
Flera korta och en del riktigt långa. 
De hade lärt sig vad som fungerar - och vad som inte fungerar. 
När de sedan träffades en vinter beslöt de att de bara skulle lova varandra en enda sak, oavsett hur länge eller hur kort tid som de skulle träffas. 
Oavsett om de bara skulle vara vänner eller starta en kärleksrelation. 
Det som de tummade på denna kalla januarikväll, var att det enda de någonsin skulle lova varandra var att i varje situation dela sanningen. 
Att alltid säga direkt vad man kände, tyckte och tänkte. Inget utrymme för vita lögner, inget utrymme att dölja sanningen. I den stunden valde de väg...

­– Ibland får vi frågan hur vi började med tantra. 
Och vi brukar svara att vi aldrig började med tantra! 
Det var tantra som började med oss! 
Vi valde helt enkelt ett sätt att leva och förhålla oss till varandra 
där Kärlek, sanning och respekt var det viktigaste. 
Att låta medvetandet höjas och livet expandera och ta mer plats. 
Med tiden fick vi veta att det fanns ett ord på det sätt som vi valde att se på livet, relationen och sex. Det kallades ”tantra”. Och på den vägen är vi ännu idag...

För Carin och Robert har tantra inneburit nya dimensioner. 
I sexlivet, likväl som i hela livet. 
Att få förtroendet från andra att dela med sig av detta är helt underbart eftersom de tror, och numera också vet, att det kan berika livet även för andra människor.

Tantra är helande och leder också till egen utveckling och självkännedom. 
Både fysiskt, mentalt och andligt.

– Eftersom vi bara jobbar med par som lever i ett förhållande på våra kurser, är detta också en värdefull nyckel för att berika och fördjupa en relation. Det finns så mycket, mycket att hämta i en relation om man bara kan se det.

– Att använda varandra på olika sätt för att öppna dörrarna till närvaro, frihet och den sanna kärleken är en gåva och vi får förmånen att dela ut nycklar till dessa dörrar. Vi skapar de tantriska rum där magi kan uppstå, både fysiskt och spirituellt. Och vi älskar det vi gör!

Carin och Robert erbjuder sina oftast fullbokade tantrakurser under namnet corn, (majs på engelska). De har en majskolv med några gröna blad runt om som symbol.

– CORN är en lek med initialerna hos Carin Olavisdotter och Robert Nilsson. Men CORN är också, vilket är minst lika viktigt, en symbol för det gyllene ljus som vi alla strålar ut, när skalet tas av! Och det är på just detta sätt som våra liv transformerats. En insikt och förståelse för att vi alla är Kärlek innerst inne, det är bara att det ibland är skal i vägen. Även om det regnar en dag, skiner solen för fullt där bakom molnen, även om det är svårt att tro ibland.

­– För oss är det detta som tantra handlar om; 
Att se bakom skalen, att låta molen skingras. 
Då finns det inte så mycket som måste förstås längre. 
Inte massa problem att lösa. Terapeuten kan ta semester. 
Istället kan Kärleken stråla och vårt uppdrag är att hjälpa till skingra molnen. 
På så vis kan djupare möten uppstå. 
Det blir en respekt och vördnad i relationen och för allt annat levande.Kom till festivalen du också. Möt massor av spännande lärare - och Carin och Robert - och alla härliga deltagare! 

Related

Öland 6034292766691674358

Skicka en kommentar Default Comments

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska livet mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

item