charlotterudenstam

Censurerad

Så här känns det precis just nu. I vilka situationer blir du censurerad? Vad gör du då? Hur känns det? Tips emottages tacksamt. ...


Så här känns det precis just nu.

I vilka situationer blir du censurerad?
Vad gör du då?
Hur känns det?

Tips emottages tacksamt.Related

censurerad 7532190672910419090

Skicka en kommentar Default Comments

 1. Hur menar du? Censurerad i skrift eller i ögonblicket av andra som inte accepterar ens känslor/åsikter?

  SvaraRadera
 2. charlotterudenstam15 juni 2013 17:26

  I skrift.

  SvaraRadera
 3. Anton Larson16 juni 2013 12:52

  Om någon inte kan tillåta det som känns viktigt för mig att uttrycka känns det ju som att forumet är för trångt för mig. Eftersom jag tillämpar mer självcensur än vad jag kanske egentligen skulle önska, så kan jag också känna viss oförståelse inför att det jag uttrycker skulle vara så oönskat. Sedan beror det förstås på sammanhang. Nu händer det inte så ofta att jag blir censurerad. Lustigt nog är det som dyker upp, när jag försöker erinra mig ett tillfälle, en gång när jag fick en kommentar bortplockad från just den här bloggen. :)

  SvaraRadera
 4. charlotterudenstam16 juni 2013 16:44

  Anton, vad jag vet har jag aldrig tagit bort någon kommentar - mer än reklam för Viagra och annan spam. Däremot är det så att alla kommentarer - av någon märklig anledning - inte ses i vanlig webbläsare. Det verkar som att när någon skriver in kommenterar från en mobil, så syns den bara i andra mobiler. Varför det är så är ett total mysterium för mig.

  SvaraRadera
 5. Anton Larson16 juni 2013 22:37

  Ok, det var kanske något tekniskt missöde? Hursomhelst tolkade jag det då som att jag blev censurerad och det störde och förvånade mig (jag borde förstås ha anat oråd.) Mycket för att jag inte kunde förstå vad som skulle vara så störande med min kommentar. Jag lät det dock vara eftersom jag tänkte att du får ha det som du vill på din blogg. Så kan det också bli.

  SvaraRadera
 6. charlotterudenstam17 juni 2013 06:24

  Vad skönt att det blev utrett! Kommentera gärna i fortsättningen, när jag skriver något som intresserar dig. Jag önskar fler kommentarer än de jag får i dag <3

  SvaraRadera

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

Google+ Följare

Facebookgillare

item