charlotterudenstam

Nu kommer onani-appen för tjejer.

Kolla på bilden på den ursöta fittan. Hon ska locka tjejer att onanera mera – för statistik visar att många med fittor onanerar säll...Kolla på bilden på den ursöta fittan.
Hon ska locka tjejer att onanera mera – för statistik visar att många med fittor onanerar sällan.
Kanske känns det konstigt med en app som ska stimulera lust och kåthet. Men varför inte?

Happy Playtime och deras speldesigner Tina Gong håller alltså på att utveckla en onani-app. Den finns ännu knappt i alfa-version – men om du vill kan du redan nu välja att få nyhetsbrev om appen från speltillverkaren.

Tina Brand vill bidra till att släppa skam och skuld kring onani och menar att ett sätt är att para ihop utbildning med lättsamma spel.
Hur ofta onanerar du? Skulle en lekfull app kunna locka dig att onanera mera?

I spelet kommer man att ge användarna ökad kunskap om kvinnans anatomi och lära ut olika onanitekniker genom minispel i spelet. Och i centrum för uppmärksamheten är den lilla figuren – den söta skära fitt-flickan.


– Vi har valt att skapa den figuren för att ändra synen på onani, förklarar Tina Gong för Ivan Kuo på Gamification.  Om man försöker lära ut onani på ett traditionellt sätt, blir det lätt alldeles för seriöst. Vi ger en kort demonstration av olika tekniker på varje nivå i spelet och sedan kan spelaren testa varje teknik på fitt-flickan. När varje nivå i spelet är avklarat så får fitt-flickan orgasm på ett roligt och knäppt sätt.

Tina hoppas att spelet kommer att bidra till att minska tabun kring kvinnors onani.

– Om spelarna kan ta fram spelet, spela det, skratta och dela det med sina vänner, då har man börjat göra något åt tabut kring kvinnors onani. Jag tror att det här lättsamma sättet, med en rolig figur, fitt-flickan, och att spela, kan göra det lättare att prata om onani.

Någon gång i sommar kan det bli möjligt att testa spelet i alfa-version.
Kul idé tycker jag, som redan prenumerar på nyhetsbrevet.

Related

tjej 8868622357951610300

Skicka en kommentar Default Comments

 1. Det behövs en onani – app för killar också. En app som stimulerar till att killar lär sig att hålla stånd länge. Det borde höra till allmänbildningen att killar kan ha kontroll på sin apparat.
  PC- muskel träning borde ingå i alla mäns utbildning redan på gymnasienivå. Ett körkort för kukägare kanske vore en idé.

  SvaraRadera
 2. charlotterudenstam14 juni 2013 10:15

  Det låter som en kul idé...

  SvaraRadera
 3. underbara sommar har haft chans till många onanimorgnar utomhus i skog o vid strand nakenpromenader helt öppet i solen. mmm...

  SvaraRadera

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

Google+ Följare

Facebookgillare

item