charlotterudenstam

Sexsibilityfestivalen: Jennie Rehbinder och det magiska rummet.

När jag möter Jennie Rehbinder är magen gosigt rund. Om bara ett par månader ska hon föda sitt och Calle Rehbinders första gemensamma ...


När jag möter Jennie Rehbinder är magen gosigt rund. Om bara ett par månader ska hon föda sitt och Calle Rehbinders första gemensamma barn.
Det strålar om den blivande mamman. Det blir som att hela hon blir en symbol för Yonins kraft. För Yonin är världens tempel. Det stora mysteriet. Den magiska fittan. Njutningens centrum, men också mänsklighetens vagga.
I år medverkar Jennie på sexsibilityfestivalen med två workshoppar. En för kvinnor med Yonin i centrum och en med maken Calle om gränssättning.
Jenny Rehbinder är sexpedagog, hon är taktil massör och leder kurser för kvinnor som vill bli mer vän med sina kön. Tillsammans med Calle leder hon parkurser om njutning sedan ett decennium.
På nätet har hon sitt eget tempel, som är riktat till Yonin, som är sanskritnamnet (det urgamla indiska språk som brukar användas inom tantra) för fittan.
Jennie är väl medveten om att många kvinnor kan få en bättre relation till sina kön. Och att ändra synen på kroppen i allmänhet och fittan i synnerhet kan vara en nyckel till helande och sexuell njutning.
– Se kroppen som ett magiskt rum. Se dig som en gud eller gudinna och kroppen som ett tempel. Med den attityden kan du få starkare och mer kärleksfulla möten, nå orgastiska höjder och större sexuell självbestämmanderätt. Det vill jag bidra till i mitt arbete.
Under läsåret 2012-2013 har Jennie Rehbinder dessutom utbildat sig till sexolog vid högskolan i Kalmar.
Jennies fokus är att utbilda människor i sexuell utveckling.
– Genom mitt eget sätt att leva vill jag inspirera andra till större mod, att våga välja kärlek och att våga tänka och göra saker på sitt eget sätt.
Dessutom vill hon bidra till att minska rädslor kring sexuell öppenhet. Och bidra till friare individer.
Hennes egen workshop på festivalen heter: Yoni – fri att njuta.
Har du ännu inte köpt biljett till festivalen? Gör det här.

Related

yoni 8491708643334011412

Skicka en kommentar Default Comments

  1. Så fint Charlotte! Idag har jag utmanat mig själv och visat mitt tantriska jag på min modeblogg. Gud så läskigt och himla kul! Kolla in bilderna om du vill <3 www.hippiechic.blogg.se

    SvaraRadera
  2. charlotterudenstam31 juli 2013 23:07

    Grattis! Vad fina ni är <3 Och modiga.... Jag gör high five

    SvaraRadera

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

Google+ Följare

Facebookgillare

item