charlotterudenstam

Nu är jag 100% Charlotte. Nyfödd och underbar.

Uttrycket 100% Charlotte föddes i mig för ungefär två år sedan. För lite drygt ett år sedan publicerade jag en bok som het...

Uttrycket 100% Charlotte föddes i mig för ungefär två år sedan.
För lite drygt ett år sedan publicerade jag en bok som hette 100% Charlotte.
Få hittade den boken.
Kanske för att den var för arg, för personlig, för själutlämnande.
Eller också kanske det berodde på att jag då inte var 100% Charlotte. Det känns som att hon har fötts under sexsibilityfestivalen.
Det är helt magiskt. Det är som att jag reclaimar mig själv.

Under sexsibilityfestivalen har jag haft magiska möten med Moder Jord. I olika workshoppar och sessioner har hon manat på mig, hon har påmint om sin närvaro, hon har tvingat mig att närma mig henne.

Jag har fått budskap om gravitation, om tyngd, om att vara nära marken, vara i kontakt med marken, med själva jorden. Låta fötterna, ja hela kroppen röra vid marken, vid jorden. Jag har haft svårbeskrivbara upplevelser av att föda något nytt, av att vara i en livmoder, av att vara själva Moder Jord, av att vara urmodern, att vara någon som kan föda något större än jag. Ju mer detaljerad jag blir, desto mer flummig kommer jag förmodligen att framstå.

Det jag vill säga är att jag känt mig förbunden med starka krafter och att jag är en stark kraft. Det har i sanning varit kraftfullt. Jag har tidvis känt mig förvirrad – vad är det om händer i mig? Vad är jag med om?
Jag får hjälp av tolkar som berättar vad de ser hos mig, att de ser något nytt hos mej, att jag hittills bara försökt vara jag… men att nu är det tid för mig… att vara jag.

Vad jag än gör här på festivalen är det saker som ger mig ledtrådar. En handling leder till nästa, jag vet aldrig innan vad som ska ske, och vart jag är på väg, men jag är i tillit…
Så när en möjlighet öppnar sig, tar jag den… och tillvaron här blir som att öppna ryska dockor och komma närmare och närmare en sanning om mig själv. 
Närmare mig själv.


Så jag stöter ihop med en av de behandlare som finns här på festivalen. En man som redan skulle ha åkt och som nu har tid för en session med mig. Han ber mig sätta en intention för sessionen. Jag har en timme på mig att fundera och det mitt hjärta skriker är att jag vill ta bort de återstående hindren från att vara 100% Charlotte. Jag är så trött på rädslan för att på en och samma gång vara för mycket och för litet, den rädslan som gör att jag – faktiskt oftare än du tror – väljer att kompromissa bort mig själv.

Och det ska visa sig att jag möter precis rätt person för att göra den resan. 
En man som utmanar mig på alla plan. 
Som får mig att gråta av djupaste sorg, skaka av ilska, vråla av hela min kraft och känna alla känslor jag behöver känna. 
Och efteråt är jag helt slut. 
Helt utmattad och jag vet att något stort har hänt. 
Nu ska pleasern i mig begravas. 
Jag ska skilja på My business, your business an Gods business. 
Och det känns så väldigt skönt.
Du kommer att få möta mer av den där kraftfullheten. 
Den finns i mitt hjärta nu.
Det som jag anade för två år sedan är verkligt nu. 
Jag slutar försöka vara 100% Charlotte. Nu är jag. YES!

Related

sanning 1973565245639757809

Skicka en kommentar Default Comments

 1. Den nakna coachen16 augusti 2013 08:27

  Väl mött, 100% Charlotte.
  Ser fram emot att få lära känna ditt "nya" jag.

  Kärlek & Tillit

  /Linda

  SvaraRadera
 2. Grymt härligt att läsa! Välkommen hem!

  SvaraRadera
 3. Finns det någon motsättning mellan att vara 100 % och att utvecklas? Du och jag kan vara 100 % av det vi är nu och ändå utveckla våra möjligheter och tallanger. Vi kan träna på det vi är dåliga på och utvidga våra möjligheter.
  Det är när vi tror att vi är 100 % utvecklade och inte kan lära oss mer som vi låser oss och stannar i gamla hjulspår. En femåring kan vara perfekt som femåring, men sedan ändå utvecklas till sexåring.

  SvaraRadera
 4. charlotterudenstam18 augusti 2013 09:45

  Jag ser ingen som helst motsättning mellan att vara 100% och utvecklas. Tvärtom. Det jag känner nu är att jag VÅGAR träda in i mig själv fullständigt. Vart den resan för mig har jag ingen aning om. Livet är spännande <3

  SvaraRadera
 5. charlotterudenstam18 augusti 2013 09:45

  Tack underbara Wivan <3

  SvaraRadera
 6. charlotterudenstam18 augusti 2013 09:45

  Min famn är öppen <3

  SvaraRadera

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

Google+ Följare

Facebookgillare

item