charlotterudenstam

Sexsibilityfestivalen: Pia Struck, dansk orgasmdrottning

– Tänk dig att du har ett mixerbord, där du kan göra en rad inställningar. Vilka inställningar du gör, avgör din njutning. Det säger...
– Tänk dig att du har ett mixerbord, där du kan göra en rad inställningar. Vilka inställningar du gör, avgör din njutning.
Det säger Pia Struck, Nordens orgasmdrottning, och ler varmt.
Danskan Pia Struck ordnar kurser för både män och kvinnor i solosexandets och orgasmernas sköna konst. Hon är en av de återkommande lärarna som kommer på sexsibilityfestivalen.

Kroppen har stora möjligheter att njuta och för att få njutningen och orgasmerna att nå till höga höjder är det bra att känna till din kropp och hur du kan få den att ge respons.

När Pia Struck föreläser om solosex brukar hon använda metaforen mixerbordet. Alltså ett stort bord med en massa skjutreglage, där du själv kan avgöra hur mycket av de olika reglagen du slår på och hur de tillsammans kan bilda en skön melodi – eller snarare njutning.
Ju större kroppskännedom, desto större chans till njutning.

Pia Struck vill inbjuda till mer njutning i världen. Och hon visar gärna handfast hur du kan leka med din kropp för att skapa största möjliga njutning.

Hur kan du till exempel använda din andning för att öka njutningen? 
Hur kan du använda rösten? 
Hur kan du röra höfterna för att öka energin i kroppen? 
Var och hur kan du smeka dig själv i allmänhet och ditt kön i synnerhet för att bygga upp kåthet? 
Hur kan du fantisera för att öka njutningen? 
Vad kan du mer göra för att stimulera dig till njutning?

Din sexualitet är din, din njutning är din och därför är det bra att börja med att känna till hur din egen kropp reagerar på till exempel beröring, ord eller tankar. Då blir det också lättare att njuta tillsammans med andra.

På sexsibilityfestivalen leder Pia Struck en workshop om Solosex, självkärlek och konsten att få bättre orgasmer, en workshop som brukar tillhöra en av festivalens mest välbesökta.
– Ju fler orgasmer du får, desto fler vill ha och jag hjälper människor att bli mer orgasmiska.


Välkommen till sexsibilityfestivalen 11-16 augusti 2013. Köp biljetter här.

Related

Öland 3930187039717316539

Skicka en kommentar Default Comments

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

Google+ Följare

Facebookgillare

item