charlotterudenstam

Änglarna hjälper mig att landa. Javisst ja, jag är ju redaktör.

Ibland tappar jag bort det självklara. Som att jag är en mästare på att hantera andras ord. De senaste tio åren har jag hjälpt...

Ibland tappar jag bort det självklara.
Som att jag är en mästare på att hantera andras ord.
De senaste tio åren har jag hjälpt andra med deras skrivande – i roller som förlagsredaktör, skrivarcoach, lektör och ordmorska.
Men så kom en ängel och viskade något i mitt öra och insikten om att jag inte visar upp de här sidorna hos mig så tydligt.
Därför har jag ägnat ett par dagar åt att förnya en hemsida och åt att skapa en e-bok för dig som vill skriva passionerat.


Jag är omgiven av människor som hejar på mig och vill mig väl. Ibland leder det till förvånande saker. Nyligen fick jag en rad namn på personer att kontakta av en av dessa änglar och det ledde till insikten om att de som inte känner mig sedan tidigare har svårt att på nätet se ett av de områden där jag faktiskt briljerar. Nämligen i rollen som redaktör och skrivarcoach.
En ängel fick mig att landa.

Efter 35 år i ordens tjänst kan jag det där. Och ju mer trygg i mig själv, desto tydligare blir jag i min kommunikation med mina ordkunder. Dessutom ser jag till att mitt hjärta är med i de projekt jag går in som redaktör eller coach.

Kanske var det där att jag börjat få så många propåer om att dela med mig av min specialistkompetens gratis som har gjort att jag glömt att berätta om dessa sidor av mig?
Det händer ganska ofta att någon ber mig att läsa lite, eller komma med lite synpunkter på texter, eller ber mig gå in som medförfattare mot del av vinsten.
Numera säger jag nej till det.

Däremot stöttar jag gärna den blivande författare eller skribent som förstår att uppskatta den kunskap jag har och mitt sätt att arbeta.

Du kan läsa om mina ordtjänster på Encouragers hemsida.
Här kan du läsa om redaktörskap.
Här kan du läsa om skrivarcoaching.
Här kan du få fem tips för passionerat skrivande.
Här kan du få tio tips om du har bestämt dig för att driva ditt bokprojekt i mål.

Och här kan du köpa en enkel e-bok om att skrivapassionerat. För 50 kronor blir den din.

Jag är en del av #blogg100. Detta är dag 55.

Related

redaktör 4923057336832513580

Skicka en kommentar Default Comments

  1. Dorotea Pettersson24 april 2014 13:39

    Men vad bra! Nu vet jag vem jag ska anlita när jag kommer till redaktörsfasen av mina böcker. Jag kommer ge ut dem själv men självklart behöver jag rätt ögon som ser över det hela.

    SvaraRadera
  2. charlotterudenstam24 april 2014 16:33

    Jaa, så bra att du vet det! Detta är verkligen något jag kan <3

    SvaraRadera

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

Google+ Följare

Facebookgillare

item