charlotterudenstam

Fastnade i vagina. Fick hjälpas loss av 22 brandmän.

Tänk dig att du nyfiket börjar klättra på en jättestaty avbildande en vagina och så fastna med foten så illa att du inte kommer loss....Tänk dig att du nyfiket börjar klättra på en jättestaty avbildande en vagina och så fastna med foten så illa att du inte kommer loss.
Det hände en ung amerikan – som inte vill berätta sitt namn – härom veckan, när han besökte Tübingens universitet, enligt The Guardian.
Rekordmånga hjälpte den unge mannen att förlösas ur jättevaginan. För säg den person som blivit hjälpt ur en vagina av 22 brandsoldater?

Utanför institutionen för mikrobiologi vid universitetet i Tübingen, Tyskland, finns sedan 2001 Fernando de la Jaras enorma staty Chachán-Pi (Älska).

– Skulpturen symboliserar porten till världen, och är gjort av 32 ton marmor från Verona, uppger konstnären.

Detta verk har genom åren lockat småpojkar att klättra in i den stora grottformen, men detta är första gången som det är känt att en vuxen man fastnat i konstverket så illa att det krävdes ett tjog brandmän för att få loss honom.

Tänk vad brandmännen skulle kunna säga när de kommit hem efter arbetsdagens slut: I dag förlöste vi en amerikansk student ur en jättevagina, utan att använda några verktyg…

Till  Süddeutsche Zeitung lär borgmästaren i Türingen ha spekulerat i vad som fått amerikanen att klättra in i konstverket.  Han menar att det måste överträffa även de mest extrema sexuella fantasier en tonåring kan ha.

– Det plågar nästan min själ att denna mästerliga prestation blev belönad med hjälpen från 22 brandmän, lär han ha sagt.


Reflektionsfrågor:
Vad väcker denna historia i dig?
Hur skulle det kännas att vara den amerikanske studenten?

Har du ingen skam i kroppen? ;)


Related

världen 8638167750329647835

Skicka en kommentar Default Comments

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

Google+ Följare

Facebookgillare

item