charlotterudenstam

Kåt på livet: Dina utmaningar är unika. Fel, fel, fel, fel.

http://lustochliv.se/page76/index.html

Tror du att du är ensam i världen om att ha de problem som du har?
Tror du att du är ensam om att ha knöliga minnen i bagaget?
Fel, fel, fel, fel!
En av de häftiga sakerna med att gå på kurs är att, så småningom upptäcka, att du är omgiven av människor som har liknande saker att tampas med och vilken lättnad det kan kännas att få berätta för andra.


 


När jag öppnade mitt hjärta och berättade det jag var mest rädd för, så blev jag mottagen.När jag känner mig liten och ledsen tänker jag att jag är unik, att ingen har samma utmaningar som jag, att jag är ett ufo, att ingen kan förstå mig.

Det var inte förrän jag började gå på kurser där ett av inslagen var att vi berättade vad vi kände för varandra förrän jag förstod hur fel jag hade haft.


Genom att berätta om det jobbiga, det svåra, det oöverstigliga, så trädde jag in i en värld där människor tog emot mig och där jag kunde se att jag hade mer gemensamt med andra än jag kunde ana.


Jag fick vara med om att bli omhållen, ompysslad och ombrydd när jag hade berättat något som kändes extra svårt. När jag öppnade mitt hjärta och berättade det jag var mest rädd för, så … öppnades andras hjärtan. Jag blev mottagen.


De första gångerna var det ofattbart. Här berättade jag något som jag dolt för världen i hela mitt liv, av rädsla för att andra skulle döma mig… och så blev det inte alls så. Det blev nästan tvärt om.


Och jag förstod hur viktigt det är att få lätta mitt hjärta också för att få en mer neutral relation till mig själv och för att få distans till mina känslor och för att få möjligheten att välja något nytt eller se något nytt.


Aha, det är andra som också har varit med om något liknande. De ser ju ut att må bra. De ser ut att gilla livet … då kanske jag också kan släppa taget om det som skrämmer mig?

Ett av de viktigaste syftena med vår helgkurs The JoyRide Kåt på livet är att du ska ta mer plats i ditt liv. Det innebär i klartext att så länge som du är väldigt rädd för att visa vem du är, så länge begränsar du ditt liv. Ju färre rädslor du har, desto friare är du.
Vi skapar ett kursrum där du får experimentera. 

Där du får testa att spänna bågen. 
Träna på att säga något du inte gjort tidigare, eller göra något du inte gjort tidigare och så känna hur det känns.

Under två och en halv dag möts vi och gör många övningar, 
det finns plats för reflektion, vi ger dig en del teorier. 
Vi vill bidra till att du får mer lust i livet, att du blir mer vän med dig själv och din kropp och att du på så sätt också för lättare att möta andra, att säga ja till det du attraheras av, att öppna för din lust.

Kåt på livet handlar om livet, om din livsglädje och om att din sexuella energi är en del av det.

Höstens första kurs i Stockholm sker redan nu i helgen: 26-28 september, med start fredag kväll. OBS INTRODUKTIONSPRIS!
Höstens första kurs i Malmö sker 10-12 oktober.
Höstens kurs i Göteborg sker 7-9 november.

Här kan du läsa mer om kursen.
Här kan du se fler filmer om kursen.
Här kan du köpa din plats till kursen.PS: För dig som är lite mer försiktig har vi öppna kvällar på temat möten.
Välkommen till höstens första på Söder i Stockholm nu på fredag 26 september (för dig som går Kpt på livet är kvällen inledningen på kursen.)

Related

livet 3927878641295141153

Skicka en kommentar Default Comments

 1. Det här har jag också erfarenhet av och det har gjort mig modigare att upptäcka att vad jag än säger så kommer någon annan känna igen sig i det. Jag är inte ensam om mina erfarenheter eller tankar, även om de är knäppa eller skambelagda. Går just nu en kurs där vi

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fortsätter .... Där vi utforskar behov och känslor, det är mycket som kommer till ytan och stämningen är fullkomligt trygg.

   Radera
 2. Det är något fel ... Rätt var det är så kan jag inte skriva mer utan måste göra ett nytt inlägg. Ville bara lägga till att det är berikande att dela, ge och få på det här sättet. Inte alltid inom bekvämlighetszonen men hela tiden inom utvecklingszonen. :)
  /Jeanette

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis. Utvecklingszon var ett bra ord, det ska jag ta till mig. <3

   Radera
 3. Tror det är jätteviktigt att känna att man inte är ensam! Det kan verkligen kännas som en lättnad att få höra om andras rädslor, bekymmer eller vad det nu månde vara.

  SvaraRadera

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

Google+ Följare

Facebookgillare

item