charlotterudenstam

Låt oss skapa en världsmanifestation för kärlek!


Ibland hoppar mitt hjärta till ordentligt.

Då brukar det handla om kärlek, om kärlek på ett djupare plan. Om den kärlek som världen behöver. Där det ingår en medvetenhet om att vi alla är ömsedigt beroende av varandra på det här lilla blå klotet.

Och att vi behöver sätta att manifestera den här kärleken.

Så när jag ser Mikael Karlholms idé om att skapa en Live Aid For Conciousness and Love 2016 så jublar hela mitt väsen.

Let’s do it, let’s go for love!

Vi är många och vi är sammanlänkade vid källan. Jag vet inte hur detta ska genomföras, men jag vet att det kommer att ske. Let’s do it!


Redan Walt Disney lär ha sagt att allt det vi kan drömma om går också att genomföra. Och jag känner hur det hoppar och spritter av energi när jag läser Mikael Karlholms idé. Jag vet inte hur länge han har tänkt på detta, jag vet bara att de första orden jag läser får mig att både vilja sprida tanken och vara en del av detta.

Mikael skriver:

”It will be an event where Love celebrates Love. It will be an event for love, in love, of love, through love and as Love . It will come from all directions from all friends knowing its only One Love here. We are so many now we need to stand up and be the power we are.


Jag har väntat på ögonblick som detta, på allt fler reser sig upp, tillsammans för att visa att den här rörelsen finns och att den växer snabbt. Det är som en våg av kärlek som sveper runt världen. Det är som att vi, var och en som medvetet bär känslan, är en tsunamivåg som skickar ut kärlek i alla riktningar. Jag är övertygad om att vi snart är så många att rädslan inser att den får släppa taget om oss, att den inte längre tjänar oss.


Mikael ser för sig en blandning av vänner, som kommer från olika traditioner, med olika idéer, där man tillsammans mediterar på temat kärleksfull vänlighet (loving kindness) och där alla våra förfäder och förmödrar bjuds in genom vänner som tillhör ursprungsfolk, där de för in sin visdom i denna stora cirkel av kärlek. Allt blandat med musik som höjer vibrationen.

Med hjälp av till exempel Miten och Deva Premal eller Krishna Das kan vi komma föras djupare in i kärleken.


Han vision fortsätter: ”Jag ser Don Alexandro genomföra en eldceremoni vid Machu Pichu, jag ser Dalai Lama leda en meditation från Dharmsala. Jag ser Eckhart Tolle, Tonny Robbins, Byron Katie och människor som jag inte ens vet att de finns från Australien/ Nya Zeeland, Kina, Ryssland, Afrika, Amerika och Europa. Varför inte påven?”

Han ser en djup känsla av enighet (oneness) där människor från olika riktning kan mötas för att känna att vi är en stor cirkel av vänner som vill bidra till alla väl.

– Vi behöver bygga ett momentum där vi också kan stödja varandra längs vägen, så att ingen känner sig ensam. Vi är många och vi är sammanlänkade vid källan. Jag vet inte hur detta ska genomföras, men jag vet att det kommer att ske. Let’s do it!Ja, Let’s do it. Jag vill vara med!
Related

världen 3510119733086707253

Skicka en kommentar Default Comments

 1. JAAAA!
  Det gör vi!
  JAG VILL OCKSÅ VARA MED!
  DETTA ska jag dela!
  Tjohooooooo!!!

  SvaraRadera

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

Google+ Följare

Facebookgillare

item