charlottecronquist

#2 100%-podden möter Fredrik SwahnFinns det plats för livet Mitt i livet? Det är frågor som artisten Fredrik Swahn frågat sig många gånger (som i låten ostörd, som du kan lyssna på längre ner på sidan).

Fredrik Swahn är artisten som berättar om sitt liv och dess utmaningar i sina föreställningar och i sina album. I samband med sin skilsmässa började frågan meningen med livet tränga sig på, och i det här samtalet med Fredrik Swahn, får du hans svar på vad det är. Och en massa annat också. Som varför det kan ses som extremt hållbart att leva i ett slott, som jag gör. Välkommen att lyssna på en inspirerande stund med Fredrik Swahn.

Här kan du följa Fredrik på twitter

Vill du vara med på Fredriks sommarevent i Smedjan i Stjärnsund? Här kan du läsa mer.


Detta är andra avsnittet av 100%-podden, som kommer att sändas med ett par avsnitt i månaden, året runt. Då och då kommer det att bli specialavsnitt på engelska. Jag är glad om du både vill prenumerera på podden och bidra till att sprida den.


Det kan du göra genom att till exempel öppna podcastappen i din smarta mobil och prenumerera på 100%-podden. Det är extra gulligt av dig om du vill recensera den och betygssätta den också - då blir det lättare för andra att hitta den.

Om du inte har gått in i en podcastapp tidigare finns en enkel manual här.


Namnge gärna podden i sociala medier genom att använda hashtagen #100procentpodden.


Massa kärlek till dig. För att du är du.

Lyssna till podden i ljudspelaren: 
Om det inte går att lyssna i din webbläsare, kan du pröva här istället.
Eller ännu hellre prenumerera på podden! Det kan du göra här.

Related

100%-podden 7325504536423239183

Skicka en kommentar Default Comments

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska livet mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

item