charlotterudenstam

#8 100%-podden möter Raymond AhlgrenRaymond Ahlgren har under sina snart 10 år som föreläsare och coach inom personlig utveckling hunnit bli ett ledande namn i sin genre i Sverige. Grunden till all personlig utveckling, framgång och lycka baseras enligt Raymond på en enda sak – medvetenhet.

Du möter honom i veckans avsnitt av 100%-podden, där du bland annat får veta vilken musik Raymond vill ska spelas på hans begravning, hur det kommer sig att han möter mig med en blåtira och varför ordet Fuck You, spelar en stor roll för honom.

Här kan du se en presentationsvideo om Raymond, en man som vågar provocera och som inte är rädd för mothugg.

Ännu mer nyfiken på Raymond Ahlgren?

Här är hemsidan. Här är Raymond på Facebook.


Du kan lyssna på podden i somliga webbläsare, men inte i alla. Om inte sök på 100%-podden eller gå in här.Lyssna till podden i ljudspelaren:


Om det inte går att lyssna i din webbläsare, kan du pröva här istället.
Eller ännu hellre prenumerera på podden! Det kan du göra här.


Detta är det åttonde avsnittet av 100%-podden, som kommer att sändas med ett avsnitt i veckan, året runt. Då och då kommer det att bli specialavsnitt på engelska. Jag är glad om du både vill prenumerera på podden och bidra till att sprida den.

Det kan du göra genom att till exempel öppna podcastappen i din smarta mobil och prenumerera på 100%-podden.

Det är extra härligt om du vill recensera den och betygsätta den också - då blir det lättare för andra att hitta den. Namnge gärna podden i sociala medier genom att använda hashtagen #100procentpodden.

Massa kärlek till dig. För att du är du.

Related

100%-podden 6114883674208973720

Skicka en kommentar Default Comments

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

Google+ Följare

Facebookgillare

item