charlottecronquist

#12 100%-podden möter Alexander Rudenstam





I det tolfte avsnittet av 100%-podden möter du Alexander Rudenstam, mannen som jag levt nära i tolv år. Just nu befinner sig denne rebell och livsnjutare på den grekiska ön Lesbos, där han njuter av livet, diskar på Osho Afroz, tar emot klienter och genomför små kurser. När detta sänds pågår årets stora festival på Osho-centret och Alexander är en av koordinatorerna.

Det finns många saker som engagerar Alexander Rudenstam. Han har till exempel en oblyg relation till kvinnans kön och manifesterar sitt intresse för det djupt feminina genom sitt konstprojekt vaginarts.

Han vill också bidra till en värld där människor vågar vara sig själva och ser det som att rädsla bidrar till att människor inte lever sin potential. Så på lågvarv driver han projektet "Den dolda potentialen". Men just nu är han alltså i Grekland och planen är att resan går vidare till Japan och senare till Colombia, landet där Alexander föddes och där hans rötter på faderssidan finns.

Lycka till i ditt nya liv Alexander, jag vinkar numera på håll. Våra båtar har glidit ifrån varandra.

Då och då bloggar Alexander och här kan du finna hans hemsida.



I många webbläsare går det att lyssna på podden direkt, men inte i alla. Jag rekommenderar dig att använda din podcastapp (eller skaffa en - läs mer längre ner) eller så kan du lyssna här.






100%-podden är mitt projekt där jag, Charlotte Rudenstam, möter fantastiska människor som älskar livet. Du kan lyssna här, men det är ännu smidigare om du prenumererar på podden i podcastappen i din smarta mobil eller surfplatta. Sök 100%-podden så hittar den rätt.

I appen kan du lyssna på avsnitten i din takt. Det kommer ett nytt avsnitt varje onsdag med en ny spännande människa.

Du kan också bidra till det här projektet genom att skriva en recension i din podcastapp - det gör att den placeras högre i sökmotorerna och att fler utanför mitt personliga nätverk kan hitta podden.

Just nu gör jag 100%-podden helt idéellt och är du en person som vill vara med och stödja poddens budskap, med pengar, sponsring eller på något annat sätt - ta gärna kontakt.

Min tanke är att #100procentpodden ska vara ett uthålligt projekt, med ett avsnitt varje vecka året runt.

Dessutom kommer det då och då specialavsnitt.

Som mitt eget sommarprogram 2015 eller avsnitt på engelska. Här det det första, en intervju med Andrew Barnes, som bara älskar tantra.



Kärlek till dig, för att du är just du.

Related

100%-podden 6530743842407469192

Skicka en kommentar Default Comments

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska livet mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

prenumerera

100%-podden

Leta i den här bloggen

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

item