charlotterudenstam

Fri fredag: En sexuellt frigjord kvinna är öppen.
Nyligen stötte jag på ett inlägg av Ev'Yan Whitney där hon går igenom 14 kvaliteter som kännetecknar en sexuellt frigjord kvinna.
Listan med kvaliteter inspirerar mig. Därför ska jag, under vinjetten Fri Fredag, presentera de 14 kvaliteterna på mitt sätt.


Hon är öppen. Hon är sann. Hon är genuin. Hon expanderar sina gränser. Hon känner flow. Hon är vild. Hon är en kvinna från det innersta till det yttersta.


På ett ögonblick förvandlas jag från att vara snäll och följsam, till att känna den otämjda katten i mig. Mitt rörelsemönster förändras och jag börjar nafsa mot kamratens hals. 
Han gör inget motstånd, han tillåter mina nafsningar och jag blir modigare. Jag prövar att bita försiktigt på axeln och när han inte rycker undan känner jag hur katten i mig får ännu mer plats. Jag tillåter mig ett kattlikt ljud, jag möter hans blick som katten och när han håller kvar blicken fortsätter jag och tillåter så leken att fortsätta, allt vildare. Det är som att jag för en stund tillåter mig att lämna den civiliserade, väluppfostrade delen av mig och går in i något annat, mer gränslöst och med färre regler. 
Jag börjar liksom tassa runt den där kroppen som är med mig. Jag lägger en tass på hans bröst, testar om jag också kan använda klorna, utan att mötas av en hård försvarsattack och när också det funkar så börjar jag kurra av välmående.
Tiden och rummet har försvunnit. Jag är ute i naturen, vi är två närvarande djur som leker och jag vill stanna i detta flöde av nu, så länge det är möjligt.
Det är så härligt att leva.

Övning

Tillåt dig att ta fram din vildhet, det djuriska i dig.
Vem blir du då? Hur agerar du då?
Testa.

Charlotte Rudenstam är coachförfattare och föreläsare som vill bidra till att du älskar livet. Hon skapar 100%-podden där du möter fantastiska människor som älskar livet. Författare till böcker som ”100 % Charlotte – Ta ditt inre ledarskap” och”Ingen skam i kroppen – frigör din sexuella kraft”.


Related

sexualitet 5663660164623392564

Skicka en kommentar Default Comments

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

Google+ Följare

Facebookgillare

item