charlotterudenstam

#36 100%-podden möter Cecilia Åkesdotter

– Charlotte, jag är övertygad om att du och Cecilia Åkesdotter kommer att gilla varandra. Ni har mycket gemensamt.

När flera personer säger det, oberoende av varandra, blir jag självklart nyfiken. Vem är Cecilia Åkesdotter? Vad har vi gemensamt? Kommer tycke att uppstå?

Så en kväll får jag en impuls och ringer henne. Det blir ett samtal som vi bara måste avbryta för det är dags för sovtid. Annars hade vi kunnat fortsätta hur långe som helst. Det fanns alltså en slags omedelbarhet i vårt första möte.

Några veckor senare var det dags för oss att mötas på Slottet. Det jag visste om Cecilia är att hon jobbar med mindfulness och heartfulness både med näringslivet och privatpersoner. Hon är en omtyckt föreläsare som bidrar till att människor gör val som förändrar deras liv ... genom att helt enkelt bjuda på sig själv, sin egen livsresa och de verktyg som har funkat för henne själv. Med i bagaget finns också en bok om heartfulness som hon har skrivit i flöde.

Det blir ett djupt samtal mellan oss, där det är uppenbart att Cecilia Åkesdotter under större delen av 2000-talet har följt sin inre röst och lärt sig att acceptera det som kommer i hennes väg. Må det vara smärta eller glädje.

Här kan du läsa mer om Cecilia Åkesdotter.

Här kan du möta Cecilia:

Den 23-24 april anordnar hon Upplevelsehelg med tema Livsglädje med Mindfulness i Linköping.
Upplevelsekvällar i Cecilias  och Astrid Lindgrens hembygd Vimmerby kyrka och Astrid Lindgrens Näs 24, 25 och 26 juli. 
Dessutom börjar en Kvinnokurs i fyra steg under sep 2016 till april 2017 Mindfulness & Livsverktyg för kvinnor mitt uppe livet på vackra Rimforsa Strand där Fredrika Bremer hade utbildning för kvinnor. 
Allt finns att läsa om på hemsidan.


Om det inte går att lyssna i din webbläsare, kan du pröva här istället. Eller ännu hellre prenumerera på podden! Det kan du göra här.


Nyhet: Du kan ladda ner avsnittet om du vill. Download

Detta är det 36:e avsnittet av #100-procentpodden. Jag fascineras över vilka spännande möten detta projekt ger mig ... och dig. Det är så härligt att välja att möta människor i närvaro och nyfiket lyssna på deras tankar om livet, kärleken och det som är viktigt för just den person som befinner sig nära min mikrofon.

Jag driver ännu projektet helt idéellt så koppla gärna samman mig med någon eller några som kan vara intresserade av att sponsra eller bidra på något annat sätt.

Det går utmärkt att lyssna på #100procentpodden här, men det allra bästa är om du väljer att ladda ner och prenumerera på den i din podcastapp (som är gratis att ladda ner om du inte har en) så kan du lyssna precis när du vill i din smarta mobil eller surfplatta. Då får du veta när nya avsnitt kommer och kan bläddra igenom dem som redan har sänts... och lyssna på människor som väcker något i dig.

Då och då gör jag specialare av #100procentpodden. Det finns avsnitt på engelska och så uppstår en del andra överraskningar också.

Här kan du lyssna på mitt sommarprogram från 2015.

Varmt välkommen till en värld där du får vara 100%-du.Charlotte Cronquist är författare, journalist och coach. Hon driver bland annat #100procentpodden och bloggen 100% Charlotte.

Related

100%-podden 3442414401682835283

Skicka en kommentar Default Comments

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

Google+ Följare

Facebookgillare

item