charlottecronquist

# 68 100%-podden möter Linda Berggren

När Linda Berggren öppnade Kärleksbutiken i Luleå tog hon en risk. För vad skulle människor säga och tänka om henne och butiken. Det gick bra, för Linda Berggren är lugn och trygg och vet vad hon vill bidra med till världen. Hon vill sprida kärlek.

Jag mötte Linda Berggren i Luleå i påskas. Vi satt längst in i hennes butik, och hade passerat allt från essentiella oljor, till kläder, sexleksaker och en och annan piska innan vi slog oss ner för att tala om hennes mission i livet.

Det är fascinerande att möta en kvinna som har en så lättsam och chosefri relation till sex och kärlek och som verkligen brinner för att människor ska njuta. Glatt berättar hon att hennes äldsta kund sedan länge passerat de 80 och hur hon möter barns nyfikna frågor.

Hon vill skapa något helt annat än de porrbutiker som förr var ganska vanliga, där i första hand män kunde köpa eller hyra porrfilmer, se dem i små bås och tillfredsställda gå därifrån. Kärleksbutiken är så långt ifrån det som du kan tänka dig. Så här skriver Linda på hemsidan:

"Kärleksbutiken är en romantisk, erotisk och medial oas fylld med kärlek till dig och de du tycker om. I en varm och trygg atmosfär inspireras du av produkter för ditt välbefinnande. Den röda tråden i sortimentet är kärlek, erotik och ditt välbefinnande. "

Det är med andra ord en butik som det är lätt att gå in i ... och frågan är vem som skulle skämmas över att bli sedd där?

Möt Linda Berggren som bokstavligen sprider kärlek i Luleå.

Här kan du läsa mer om Kärleksbutiken.Lyssna till podden i ljudspelaren:


Om det inte går att lyssna i din webbläsare, kan du pröva här istället.
Eller ännu hellre prenumerera på podden! Det kan du göra här.Födelsedagspresent: När du lyssnar på podden, kommer du i slutet att få ett erbjudande, som varar till min födelsedag den 23 juni. 


Gilla 100%-podden
100%-podden har en egen gillasida på Facebook. När du gillar den får du veta när nya avsnitt kommer och annat kopplat till podden.

Prenumerera på 100%-podden

Det går utmärkt att lyssna på #100procentpodden här, men det allra bästa är om du väljer att ladda ner och prenumerera på den i din podcastapp (som är gratis att ladda ner om du inte har en) så kan du lyssna precis när du vill i din smarta mobil eller surfplatta. Då får du veta när nya avsnitt kommer och kan bläddra igenom dem som redan har sänts... och lyssna på människor som väcker något i dig.
Här prenumererar du.

Jag blir superglad om du dessutom gör en kort recension av podden.

Var med och bidra till 100%-poddens framtid

Tillhör du dem som lyssnar på 100%-podden?
Isåfall är du inte ensam.
Jag är stolt över att helt själv ha producerat mer än 75 avsnitt sedan starten för snart två år sedan. Jag gör det helt på min fritid, för att jag älskar det.
Du kan göra en liten, men viktig, insats för att säkra 100%-poddens framtid och göra det lättare för mig att prioritera arbetet med den. Det du kan göra är att ge en dollar per nytt avsnitt av 100%-podden. Just nu är det några få lyssnare som gör det och jag är tacksam för varje person som bidrar.

Så här gör du.


1. Gå in på https://www.patreon.com/charlottecronquist

2. Klicka på den röda “Become a patron”-knappen, till höger.

3. Välj en summa att donera, 1 dollar räcker.

4. Skapa ett inlogg antingen med din mejl eller med Facebook.

5. Fyll i dina betaluppgifter.

6. Få min stora tacksamhet.


Vad är Patreon och varför gör jag detta?

Det här klippet förklarar det rätt bra: https://www.youtube.com/watch?v=wH-IDF809fQ. Patreon är ett sätt för innehållskapare som jag (som har en podd, eller en blogg, eller kanske gör klipp på YouTube) att få betalt för det vi skapar från vår publik. Vem som helst kan skapa ett konto på under 3 minuter och bestämma hur mycket de vill bidra med per avsnitt som publiceras.

Tack för hjälpen! Stor kram!

Specialavsnitt

Då och då gör jag specialare av #100procentpodden. Det finns avsnitt på engelska och så uppstår en del andra överraskningar också.

Här kan du lyssna på mitt sommarprogram från 2015.

Varmt välkommen till en värld där du får vara 100%-du.Related

100%-podden 8865679318365767502

Skicka en kommentar Default Comments

 1. Spännande med sexbutik i Luleå. Det fanns en i Umeå, för länge sen, men försvann tyvärr. Jag måste kolla in din podd också, den verkar intressant.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Ingela! Ja det finns många intressanta 100%-are i min podd. Väl värd att lyssna på. Kanske hittar du några samtal som blir guldkorn för just dig. Och om du har förslag på 100%-are att intervjua, tipsa mig gärna.

   Radera
 2. Klickade in på Kärleksbutiken och blev glatt överraskad av detta som stod längst ner på sidan:
  "Företaget har vunnit Luleå Näringslivs pris 2006 och blev även nominerad till Årets handelspris 2016 i Luleå businessawards."

  Lite roligt att kommunen faktiskt ser och uppmärksammar företaget, och inte, som jag lätt kunde tänka mig, undviker att lyfta fram ett företag som trots allt sticker ut. Inspirerande!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det tycker jag också! Dessutom pratar Linda om sex och samlevnad i lokalradion... så hon blir allt mer känd som "Kärleks-Linda". Det är också härligt. <3

   Radera

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska livet mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

Google+ Följare

item