charlotterudenstam

Vill du få en man att se dig? Älska din egen kropp.

Många kvinnor tror att de kommer att svårt att möta en man som kan älska dem, helt enkelt för att tycker att deras kroppar inte är perfekta.
Men frågan är: Vad är det egentligen männen gillar hos en kvinnas kropp?
Kanske  en man ser en kvinna på ett annat sätt än kvinnan själv gör?

Och varför är det så lätt att låta någon annan bestämma om kroppen är värld att älska?

Det är så vanligt att kvinnor kritiserar sina egna kroppar och att de jämför sig med andra kvinnor och tänker: Jag duger inte. Och så tittar de sig kritiskt i spegeln och lägger märke till allt de uppfattar som skavanker.

Känner du igen något av detta?

Jag har för små bröst… 
Jag har för stor bröst...
Jag har för stor mage…
Jag har för liten mun…
Jag har för ointressant färg på ögonen…
Jag har för korviga fingrar…
Jag har för stora fötter…
Jag är för lång… 
Jag är för kort...
Jag har celluliter på låren…
Jag har en finne på kinden…
Jag har råttfärgat hår…
Jag har rött hår...
Jag har bleka kinder... 

Allt möjligt kan dyka upp, som du kan döma runt ditt  utseende. (Och detta gäller också i allt högre rad män.)
Följden av detta kan bli att du tror att inte är attraktiv, att ingen vill dejta dig, att du är ointressant... och att det bara är tur om någon skulle börja gilla dig, trots alla dina "fel".


Vi lever i en kultur där det verkligen är lätt att falla i de här fällorna. Överallt kan vi se bilder av perfekta människor. Pornografin är också fylld av unga kvinnor med perfekta kroppar … och vem är då jag… jämförelsevis?

Här är tre exempel på vad män lägger märke till hos kvinnokroppen:

1. De ser vad som gör dig till en kvinna.
De lägger alltså först märke till brösten, höfterna, rumpan och kurvorna. Den heterosexuella mannen ser alltså det som gör dig till kvinna, och bryr sig inte så mycket om detaljerna.

2. De ser vad som gör dig unik.
Du kanske har en sned tand där framme, eller ett bångstyrigt hår. Det som du kanske avskyr, brukar de tycka är charmigt. Eftersom den här mannen vill ha just dig, ser han allt det som du kanske inte gillar, det som bidrar till att du är den unika kvinna du är och älskar de delarna lika mycket som resten av dig.

3. De ser det som du ger uppmärksamhet.
Om du hela tiden klagar på din kropp, så kommer han till slut att lägga märke till det, och hålla med dig. Genom att göra det, så sänker du inte bara din egen självkänsla, du bidrar också till att han ser dig på samma sätt, så att hans tankar på dig, hans lust för dig så småningom minskar.
Om du i stället stolt visar din kropp, med skavanker och alls, kommer det att få motsatt effekt.

Det går att göra något åt din attityd till din kropp. Det är möjligt att älska kroppen - och det fantastiska är att när du älskar din kropp, kommer andra att märka det också... och du blir mer attraktiv också i andras ögon.

Här är en första övning du kan göra:

Sätt dig framför spegeln i några minuter och välj att se kärleksfullt på din kropp. Träna på att älska kroppen precis som den är just nu.


Onlinekursen Älska kroppen är till för dig som vill känna dig mer attraktiv och släppa en massa föreställningar om din kropp. 


Älska kroppen är onlinekursen för dig som vill:

· Känna dig mer attraktiv
· Våga be om det du önskar
· Anta utmaningar när det gäller sex och relationer
· Njuta mer av livet
· Trivas mer med dig själv
· Älska dig som du är

När du är trygg i din kropp börjar du njuta av sex på ett helt nytt sätt. Då är det lättare att dejta. Du blir du mer attraktiv, din utstrålning förändras … och omvärlden kommer att börja fråga dig: ”Men vad har hänt med dig, det lyser om dig.”

Och du kan säga: Jag gick en webbkurs som gav mig nya insikter. Eller så kan du le mystiskt och inte ge någon förklaring.

Du får

15 övningar
10 reflektionstillfällen
6 filmer
4 meditationer 
Rabatt på personlig coaching

Dessutom bjuder jag på fakta och egna erfarenheter. För tjugo år sedan skämdes jag för min kropp, hade svårt att njuta av sex och självkänslan kunde vara bättre. I dag är jag författare och coach med inriktning på sex och relationer och njuter fullt ut av livet. 

Du får tillgång till kursen i ett halvår. Din investering är 600:- (inkl moms)

Related

världen 6846115087274599915

Skicka en kommentar Default Comments

  1. Ja, jag har celluliter....och de är en del av mig oavsett...så de får hänga med i att jag gillar min kropp. Min "köttkostym" ;-)
    Hade "turen" i unga år att få många komplimanger som hjälpt mig att älska min kropp och ff att VARA i den

    SvaraRadera
  2. Tror det ligger oerhört mycket mer i "vår egen inre bild" av oss själva än många tror och tänker. Både i vår relation med oss själva, med våra kärlekar, och även med de barn och ungdomar vi rör oss runt!

    SvaraRadera

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

Google+ Följare

Facebookgillare

item