charlotterudenstam

#73 100%-podden möter Cecilie Fuglerud

Det är midsommar och jag befinner mig i ett vackert kursrum på Humlebäck i Värmland. Jag ligger ner och blir badad av en gongs vibrationer. Jag känner mig oerhört alert och närvarande och samtidigt helt avslappnad. Tid och rum försvinner under de timmar Cecilie Fuglerud leder gongbadet. En dag senare möter jag henne för ett samtal i 100%-podden.

Det är något smittande i hennes energi, skrattet finns där, äventyret, livslusten, upptäckarglädjen och alla ljuden... och det är fascinerande att följa berättelsen om hennes transformation från välrenommerad frisör till kundaliniyogalärare, som ordnar retreater på Bali för människor som vill komma hem till sig själva och där ljudet, exempelvis gongens, är viktiga element.

Vad är en gong, kanske du undrar? Det är ett från början kinesiskt slaginstrument som består av en rund metallskiva som kan hängas upp på en ställning. Ljudet som kommer från gongen är är vibrerande och ljudet tränger liksom in i kroppen på den som lyssnar, eller badar. Du får veta mer om det i samtalet med Cecilie Fuglerud.

Cecilie är norska och i samtalet får du träna på att lyssna på en lättförståelig norska - och kanske lära dig några nya ord. Bevisthet, är till exempel medvetenhet.

Gilla hennes kundaliniyogasida på Facebook så får du nyheter om exempelvis nästa retreat på Bali. Eller be att få bli Facebookvän.


Lyssna till podden i ljudspelaren:


Om det inte går att lyssna i din webbläsare, kan du pröva här istället.
Eller ännu hellre prenumerera på podden! Det kan du göra här.Download
Prenumerera på 100%-podden

Det går utmärkt att lyssna på #100procentpodden här, men det allra bästa är om du väljer att ladda ner och prenumerera på den i din podcastapp (som är gratis att ladda ner om du inte har en) så kan du lyssna precis när du vill i din smarta mobil eller surfplatta. Då får du veta när nya avsnitt kommer och kan bläddra igenom dem som redan har sänts... och lyssna på människor som väcker något i dig.
Här prenumererar du.

Jag blir superglad om du dessutom gör en kort recension av podden.

Var med och bidra till 100%-poddens framtid

Tillhör du dem som lyssnar på 100%-podden?
Isåfall är du inte ensam.
Jag är stolt över att helt själv ha producerat mer än 75 avsnitt sedan starten för snart två år sedan. Jag gör det helt på min fritid, för att jag älskar det.
Du kan göra en liten, men viktig, insats för att säkra 100%-poddens framtid och göra det lättare för mig att prioritera arbetet med den. Det du kan göra är att ge en dollar per nytt avsnitt av 100%-podden. Just nu är det några få lyssnare som gör det och jag är tacksam för varje person som bidrar.

Så här gör du.


1. Gå in på https://www.patreon.com/charlottecronquist

2. Klicka på den röda “Become a patron”-knappen, till höger.

3. Välj en summa att donera, 1 dollar räcker.

4. Skapa ett inlogg antingen med din mejl eller med Facebook.

5. Fyll i dina betaluppgifter.

6. Få min stora tacksamhet.


Vad är Patreon och varför gör jag detta?

Det här klippet förklarar det rätt bra: https://www.youtube.com/watch?v=wH-IDF809fQ. Patreon är ett sätt för innehållskapare som jag (som har en podd, eller en blogg, eller kanske gör klipp på YouTube) att få betalt för det vi skapar från vår publik. Vem som helst kan skapa ett konto på under 3 minuter och bestämma hur mycket de vill bidra med per avsnitt som publiceras.

Tack för hjälpen! Stor kram!

Specialavsnitt

Då och då gör jag specialare av #100procentpodden. Det finns avsnitt på engelska och så uppstår en del andra överraskningar också.

Här kan du lyssna på mitt sommarprogram från 2015.

Varmt välkommen till en värld där du får vara 100%-du.


Charlotte Cronquist är kärlekskrigare
Love is the answerPS: Du vet väl att det finns en onlinekurs för dig som vill lära dig grunderna i tantra. Fram till 16 september kan du köpa den till introduktionspriset 399:-! 

Här kan du läsa mer om Lekfull tantra. 

Related

100%-podden 4113651443626728345

Skicka en kommentar Default Comments

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

Google+ Följare

Facebookgillare

item