charlottecronquist

En sexuellt frigjord kvinna är ... öppen
Hon är öppen. Hon är sann. Hon är genuin. Hon expanderar sina gränser. Hon känner flow. Hon är vild. Hon är en kvinna från det innersta till det yttersta.

Orden är Ev'Yan Whitneys i en artikel där hon går igenom 14 kvaliteter som kännetecknar en sexuellt frigjord kvinna.
Listan med kvaliteter inspirerar mig. Därför presenterar jag de 14 kvaliteterna på mitt sätt under rubriken "En sexuellt frigjord kvinna...". 

På ett ögonblick förvandlas jag från att vara snäll och följsam, till att känna den otämjda katten i mig. Mitt rörelsemönster förändras och jag börjar nafsa mot kamratens hals. 
Han gör inget motstånd, han tillåter mina nafsningar och jag blir modigare. Jag prövar att bita försiktigt på axeln och när han inte rycker undan känner jag hur katten i mig får ännu mer plats. Jag tillåter mig ett kattlikt ljud, jag möter hans blick som katten och när han håller kvar blicken fortsätter jag och tillåter så leken att fortsätta, allt vildare. Det är som att jag för en stund tillåter mig att lämna den civiliserade, väluppfostrade delen av mig och går in i något annat, mer gränslöst och med färre regler. 
Jag börjar liksom tassa runt den där kroppen som är med mig. Jag lägger en tass på hans bröst, testar om jag också kan använda klorna, utan att mötas av en hård försvarsattack och när också det funkar så börjar jag kurra av välmående.
Tiden och rummet har försvunnit. Jag är ute i naturen, vi är två närvarande djur som leker och jag vill stanna i detta flöde av nu, så länge det är möjligt.
Det är så härligt att leva.

Övning

Tillåt dig att ta fram din vildhet, det djuriska i dig.
Vem blir du då? Hur agerar du då?
Testa.Charlotte Cronquist
 är kärlekskrigare
Love is the answer

Foto: Jan Dahlqvist

Vill du också att ett liv där sexualiteten flödar, där du har närande relationer och där du känner att du och din kropp är bästa vänner?

Det är då du ska ta kontakt med Charlotte Cronquist som är relationsexpert och lustcoach som erbjuder online-kursercoaching och böcker. Hon driver intervjupodcasten 100%-podden och bloggar om kärlek, relationer och sexualitet. 


Related

sexualitet 9061958759374419857

Skicka en kommentar Default Comments

 1. *hehehe*

  Du är för härlig Charlotte min vän - du både bjuder på dig själv och väcker en massa tankar och känslor i mig, på en och samma gång. Vilken gåva!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag får väl ta och citera Per Gessle: "Här kommer alla känslorna på en och samma gång." Tack för att du ser det som att jag skänker gåvor... jag tar emot den tanken med öppet hjärta.

   Radera
 2. Älskar detta när kvinnor vågar ta plats med sin sexualitet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det härligt. Och inkännande män är också något helt fantastiskt!

   Radera

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska livet mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

item