charlotterudenstam

Tantra är det nya yoga – och du kan också vara med


Tantra har förändrat mitt liv.
I dag är jag en person som tar för mig och njuter av livet, som både kan slappna av och vara superkreativ. Jag omges av mer kärlek, känner mig starkare och då ockå då känns det som jag får extra hjälp från det gudomliga i tillvaron – även om just det känns mest som en bonus.

Det viktigaste är förmodligen att jag genom tantran lärt mig att älska mig själv som jag är – och att möta andra som dem de är.


Ju mer jag praktiserar tantra, ju fler tantraskolor jag lär mig av, ju fler fantastiska lärare, guider och medmänniskor jag möter, desto större blir mitt liv.

Nu vet jag vad som är riktigt viktigt i mitt liv: Och det är att vara en kärlekskrigare. För mig innebär det konkret att jag skapar Lekfull tantra – som är ett enkelt sätt att närma sig det som kanske kan verka svårt eller konstigt. Nu finns både dagskurser och onlinekurs och i min dator finns en halvfärdig bok på samma tema.

Grunderna i tantra är lätt. Egentligen handlar det om att du upplever livet nu, istället för att tänka dig i genom det. Du skapar tid för att vara med dina sinnen och se, lyssna, dofta, smaka och känna livet. För dina sinnen finns inte i dina tankar, sinnesintrycken upplever du precis just nu.

En av starkaste sinnesupplevelserna kan du få med hjälp av beröring och av att känna kåthet – eller sexuell energi. Jag talar om orgasmen. Förmågan att njuta hämningsfritt.

Lekfull tantra ger dig en grundplåt för ett liv där du njuter mer, tar för dig mer, får mer mod och större förmåga att känna in och möta andra människor. Och där du också kan upptäcka att njutning kan upplevas både med subtila förnimmelser och med stark energi.


Jag har precis släppt ONLINEKURSEN Lekfull tantra. Du får den till introduktionspris 399:- fram till 16 september 2017. Läs mer här. Under hösten finns två tillfällen att gå dagskursen Lekfull tantra i Stockholm.

Lördag 16 september (BARA EN PLATS KVAR!)

Lördag 18 november (med möjlighet att gå +Lekfull tantra plus + söndag 19 november).  Läs mer här. 


Ta chansen att lära dig grunderna i tantra. Det är egentligen inget konstigt. En brukar säga att kunskapen om tantra i Sverige i dag är ungefär som kunskapen om yoga var för 20 år sedan. I dag vet de allra flesta vad yoga är och du kan hitta en yogastudio i praktiskt taget varje stad. Så om tjugo år kan du troligen hitta tantra lite varstans. Är du med och lär dig nu, blir du en av pionjärerna, även om det redan funnits tantrakurser lite i skymundan i flera år.Charlotte Cronquist är kärlekskrigare

Love is the answerRelated

världen 1376006852644909002

Skicka en kommentar Default Comments

 1. Wow! Du väcker en nyfikenhet med dina inlägg, ska börja läsa din blogg lite mer regelbundet tror jag. Go, love warrior!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad bra att jag inspirerar... Vet du Maria, jag vill bidra till att tantra ses som det mest naturliga i världen... och att det är självklart att vi lever vår kraft, energi och sexualitet. <3

   Radera
 2. Jag kom i kontakt med tantra för 20 år sedan och kanske kan kallas pionjär. Jag skulle kunna tänka mig att arbeta med tantra på ett eller annat sätt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. 20 år! Vad härligt. Och jag "vet"ju att du engagerar dig mycket i att utveckla sexualitet. Hur skulle du vilja jobba med tantra=

   Radera
  2. Jag skulle kunna tänka mig att vara assistent och hjälpa till på kurser. Jag ger massage och skulle gärna hjälpa kvinnor att väcka nyfikenheten på tantra och få dem upptäcka möjligheterna med tantra.
   Jag skulle vilja vara med i en grupp med människor där några har erfarenhet av tantra och andra som är nyfikna. Ett utbyte av tankar och erfarenheter skulle vara intressant.

   Radera

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

Google+ Följare

Facebookgillare

item