charlotterudenstam

Veckokrönika: Jag doppar tårna i havet, medan pengarna rinner in...

Det är lite extra spännande just nu.

Medan jag doppar fötterna i Indiska oceanen är Lekfull tantra både på väg att bli bok och onlinekursen kommer strax att synas i större sammanhang än i mina kanaler.


Hur kan en egen företagare som jag välja att vistas fem veckor i Indien, istället för att jobba hårt hemma?
Då blir min motfråga: Varför lever jag? Vad är livet till för? Vem tackar mig om jag likt en luthersk liten slav stressar mig genom livet? Vad kan jag uträtta utifrån en space där jag känner mig avslappnad och älskad och där jag praktiskt taget i varje sekund kan välja njutning? Svaret är MYCKET.
Att sitta och titta ut över havet, att promenera längs den milsvida stranden, att känna smaker och dofter, att äta färska frukter, att gå i tunnaste klänningen, att känna det salta vattnet mot huden, att älska utan tanke på tiden... att leva i livet och att njuta av livet medan det pågår det är så fantastiskt och det ger energi. Efter ett par veckor i Indien känner jag mig mer energisk än innan vi lämnade ett grått Sverige.
Jag vill njuta av livet OCH sprida mitt budskap. Jag vill bidra till en mer kärleksfull värld och visa att njutning inte bara är skönt, utan också faktiskt lönsamt.
Jag har ju jobbat i många år nu med kärlek, sexualitet, tantra, närvaro, kommunikation, relationer. Uthålligt har jag fortsatt att skriva fler böcker, skapa fler kurser, skapa en podcast, göra filmer etc... och nu ... med mig på en annan kontinent sker en massa rörelser kring Lekfull tantra som känns så härligt.
Snart kommer fler än jag att sälja Lekfull tantra online! Det känns så spännande och jag berättar mer om det när det är officiellt. Andra samarbeten är också på gång...
Så här sitter jag och duger... och njuter av att ha Luther och Jante på behörigt avstånd.

Charlotte Cronquist är kärlekskrigare
Love is the answer

Numera är kursen två dagar, men när filmen gjordes fanns den som dagskurs... så det blir ännu mera av det goda denna gång :)

PS: Till och med i morgon 1 februari gäller early bird-priset på helgkursen Lekfull tantra, Stockholm 3-4 mars. Passa på. Swisha 2250kr/p till 1234 76 22 09 och ange "tantramars" och din e-postadress. Läs mer här.

Related

tantra 3534121678121735161

Skicka en kommentar Default Comments

 1. Gud vad härligt, och grattis till allt underbart i ditt liv.

  SvaraRadera
 2. För mig är frågan nästan tvärtom, hur kan man som företagare välja att INTE göra sånna saker som att exempelvis spendera 5 veckor i Indien? Det är i alla fall en av anledningarna till att jag valt att bli egen företagare, att kunna äga min egen tid!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Alexandra... jo vi är ju ense om dessa möjligheter. Jag har under mitt yrkesliv läst en hel massa böcker om entreprenörskap ... (oftast skrivna av män iofs) men där ett mantra är "jobba hårdare", "jobba fler timmar än alla andra".... och jag hittar - liksom du - ett annat sätt. Grattis till oss. <3

   Radera

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

Google+ Följare

Facebookgillare

item