charlottecronquist

Charlotte Cronquist möter Jeanina Dhara Milehag i #100procentpodden




Jeanina Dhara Milehag är ett sånt energiknippe. Det är som att rummen hon vistas i börjar pulsera bara av hennes närvaro. Och skulle det kännas lite segt är hon snabb på att dra upp tempot. Ibland känns hon som en stormvind som får löven att dallra och människor att vilja röra sig mer, känna mer, känna sig mer levande.

Under mer en tio år har jag känt Jeanina Dhara Milehag. Ibland ganska nära och ibland på längre håll. Jag har sett henne växa i styrka och samtidigt förkroppsliga ett allt större lugn. Det kanske låter som en paradox, men är inte det för mig.

Jeanina Dhara Milehag tillhör de där människorna som litar på sin intuition, som har modet att kasta sig ut för stup, som går för sina drömmar. Hon har levt i flera länder, gått många utbildningar, testat smala stigar och breda autostrador och nu, mitt i livet, kallar hon sig bioenergeticsterapeut och hon koordinerar festivaler (till exempel No Mind på Ängsbacka i Värmland), hon ger workshoppar och sessioner i bioenergetics och surrender session som handlar om "body to body healing".

Du hittar mer om Jeanina Dhara här.

Du hittar mer om bioenergetics här.



Lyssna till podden i ljudspelaren: 
 

Om det inte går att lyssna i din webbläsare, kan du pröva här istället. 
Eller ännu hellre prenumerera på podden! Det kan du göra här.
Om det inte går att lyssna i din webbläsare, kan du pröva här istället. Eller ännu hellre prenumerera på podden! Det kan du göra här.


Download


Det här avsnittet publicerades ursprungligen 2016 - och sedan dess har jag gjort många avsnitt.


Följ gärna podden genom att prenumerera i din podcastapp. Det enda som krävs är att du laddar ner en sådan app i din smarta mobil eller surfplatta och så söker du 100%-podden och börjar prenumerera helt gratis. Då kommer avsnitten automatiskt till dig. 


Jag gör 100%-podden som ett hjärteprojekt, utan finansiering. Om du vill stötta podden kan du göra det på flera sätt.
1) Swisha ett valfritt bidrag till 070 322 42 42 - ange "100procentpodden".
2) Recensera gärna podden också - skriv några ord, sätt massa stjärnor, så bidrar du till att fler kan hitta podden.

Du kan lyssna på podden direkt här i webbläsaren - men jag rekommenderar alltså att du prenumererar.


Har du en 100%-are på lut till mig, skicka ett mejl och berätta varför denna person är viktigt för dig - kanske det uppstår en matchning mellan mig och den du vill lyssna på.


Massa kärlek till dig för att du är just du.


Gilla 100%-podden

100%-podden har en egen gilla-sida på Facebook, där nyheter om podden presenteras. Så vill du vara med och först veta vad som är på gång gilla sidan.


Prenumerera på 100%-podden


Det går utmärkt att lyssna på #100procentpodden här, men det allra bästa är om du väljer att ladda ner och prenumerera på den i din podcastapp (som är gratis att ladda ner om du inte har en) så kan du lyssna precis när du vill i din smarta mobil eller surfplatta. Då får du veta när nya avsnitt kommer och kan bläddra igenom dem som redan har sänts... och lyssna på människor som väcker något i dig.
Här prenumererar du.

Jag blir superglad om du dessutom skriver en kort recension av podden.

Specialavsnitt

Då och då gör jag specialare av #100procentpodden. Det finns avsnitt på engelska och så uppstår en del andra överraskningar också.

Här kan du lyssna på mitt sommarprogram från 2015.

Varmt välkommen till en värld där du får vara 100%-du.



Charlotte Cronquist är kärlekskrigare
Love is the answer




Related

100% Charlotte 7675962189299700457

Skicka en kommentar Default Comments

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska livet mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

prenumerera

100%-podden

Leta i den här bloggen

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

item