charlottecronquist

Lekfull tantra: Så ger du elementmassage 
Efter en helg med Lekfull tantra såg delar av gruppen så här uppmysta ut!

Massörens händer blir till jord, eld, vatten, luft och eter.
De olika sensationerna känns härliga mot kroppen och har helt olika kvalitet.
Detta kan vara en härlig, sensuell start på ett tantriskt möte.I den här filmen visar jag hur du kan ge elementmassage. Filmen är några minuter, men låt gärna varje del av massagen vara längre, till exempel tre-fem minuter per element.

Det är härligt både att ge och ta emot olika sorters tryck mot kroppen, olika energi, olika hastighet och möta olika känslor.

Det kan vara så att du innan du ger – eller tar emot – denna massage, har idéer om vad du gillar och inte gillar. Kanske kommer du att märka att det du trodde var din favorit inte alls var det, utan att något annat visade sig vara minst lika skönt eller skönare.

Det kan med andra ort bidra till att bredda din njutningsrepertoar.

Den här massagen har jag ibland med på helgkursen Lekfull tantra. Då blir en person masserad av minst fyra händer – och det kan vara så härligt! För somliga deltagare var just detta helgens höjdpunkt!

Och efteråt lyste det extra i deltagarnas ögon, en känsla av att bli sedda, berörda och mötta på det sätt var och en önskade. Jag kunde beskåda allt från energiorgasmer till djup avslappning och det är verkligen en fröjda att bidra till det! 


Det finns några platser kvar på nästa Lekfull tantra 21-22 april i Stockholm. En kan bli din? Swisha 2500 kr (inkl moms) till 1234 76 22 09, ange din epostadress och ”tantraapril”. Varmt välkommen till en helg med mycket beröring – inom dina gränser.

Här kan du läsa mer om själva kursen.


Charlotte Cronquist är kärlekskrigare
Love is the answer

Related

tantra 3517925856349427143

Skicka en kommentar Default Comments

  1. Nja, inte direkt min grej med tantra. Men jag älskar sex i alla former med min särbo.

    SvaraRadera

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska livet mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

item