charlotterudenstam

Sexualitet: När energin spritter lekfullt i hela kroppen

Vi hälsar med en kram och jag känner hur hennes kropp vibrerar.
– Det är mycket energi i din kropp just nu, säger jag.
Hon ler stort och nickar. Så är det.


Ju mer kontakt jag har med mig själv och med min egen energi, desto lättare är det att uppleva energin i andras kroppar. Det är som att jag har fått tillgång till ett nytt språk, kanske till och med en ny värld.

I den världen finns det många människor som är öppna, som tillåter energin att flöda och som därmed bjuder in mer njutning i sitt liv.

Jag inser att jag för femton år sedan inte ens skulle ha noterat om jag kramade en person med mycket energi. Det var för subtila signaler för mig den gången.

Men jag hade tidigt fascinerats av människor som liksom var i sig själva. Som kändes trygga. Som stod stadigt på marken. Som vågade möta blicken. Som kunde stanna kvar några sekunder i en kram.

Det var något med de människorna som lockade mig. Vad var det med dem som jag drogs till? Kunde jag själv bli en sådan person?

Ganska tidigt förstod jag att en av nycklarna var det jag kallar närvaro. Att de här personerna verkligen var där, med mig, istället för att tänka på något annat, eller rikta uppmärksamheten mot någon annan.

Jag började också lägga märke till att min kropp kunde börja vibrera eller spritta om en sådan person kramade mig. Det var som att de sprakade och bidrog till att elden i mig väcktes.

Jag minns en gång då jag låg raklång med ögonbindel på en kurs. Plötsligt börjar min kropp vibrera – trots att ingen rör vid mig. Jag är bara tvungen att tjuvkika och ser hur kursledaren för sina händer några decimeter ovanför min kropp helt fokuserad och något klickar till.

Det är alltså möjligt att kroppen kan väckas även utan beröring och även att kåtheten ögonblickligen är där.

Det är också fantastiskt att vara i rum där människor kommer i kontakt med den sexuella energin på det här sättet. Där andning, ljud och rörelser, sätter igång vibrationen. Där det blir så uppenbart att den sexuella energin finns inuti människor, att den inte är något en får från någon annan.

För den som inte har varit med om det tidigare kan det verka konstigt, kanske främmande, möjligen skrämmande, men också lockande.

Vad är det som gör att kvinnans kropp börjar vibrera bara av att jag stilla lägger handen på henne? Vad är det som gör att hon några minuter senare börjar få energiorgasmer? Vad är det som gör att det ser ut som att hon är i två universum samtidigt?

Jo, jag tror att det i grund och botten handlar om att hon tillåter det. Hon tillåter att energin strömmar genom kroppen, hon tillåter sig att andas med kroppen, göra ljud och känna den njutning som uppstår och hon har släppt föreställningen om att njutning kräver nakenhet och penetration. Där ligger hon och vibrerar i trygghet, omgiven av människor som rör kärleksfullt vid henne, precis på det sätt som hon tillåter.

Jag tror det är en av nycklarna. Att känna sig trygg med att utforska och experimentera tillsammans med andra, för att alla i gruppen vet att det är hon som i varje ögonblick avgör var gränserna går.

Detta är jag med om allt oftare, att människor kommer i kontakt med sin egen energi, att de börjar uppleva nya variationer av kåthet, att de får en bredare syn på vad sex och njutning är och att det i slutänden är de själva som avgör hur mycket njutning de vill uppleva i ögonblicket.
Just detta är ett av skälen till att jag skapat Lekfull tantra. Det är som att se människor – inklusive mig själv – bli 100% levande igen.


Vill du uppleva din energi? Du kan göra det på helgkursen Lekfull tantra. Nästa tillfälle är i Stockholm 21-22 april. Och det är early bird-pris fram till i morgon! (10 mars 2018) Du betalar endast 2250 kr (inkl moms) Swisha till 1234 76 22 09 ange "tantraapril" och din e-postadress

Så här skrev en av deltagarna efter senaste kursen:
“Älskade att möta så mycket energi, att få möta sina rädslor och släppa dom, för att istället få njuta av livet på alla plan, med andra energier. ”

Läs mer om kursen här.

Charlotte Cronquist är kärlekskrigare
Love is the answer

Related

tantra 5625673088527927637

Skicka en kommentar Default Comments

  1. Senaste dagarna har jag gjort små observationer kring mig själv och min sexuella energi - det är som om hela kroppen blir lite mer levande på något vis. Häftigt!

    SvaraRadera
  2. Intressant. Tack för att du förklarar.

    SvaraRadera

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

Google+ Följare

Facebookgillare

item