charlottecronquist

Relationsredskap: Blir bättre på att kommunicera med femminutare

Ett kort utdrag ur min bok "Lekfull tantra - din väg till att njuta av livet". I den finns mer än 50 övningar, meditationer, reflektioner som kan bidra till att du njuter av livet på djupet!   

Tänk så vanligt det är att personer som älskar varandra talar förbi varandra, att irritationer och missförstånd uppstår - och att de ibland, på ett nästan märkligt sätt, accelererar till konflikter.
Det går att göra något åt det.
Det viktiga är villigheten att lyssna på varandra.
Så den här övningen kan bli ett viktigt verktyg för dig eller er.
Jag själv använder den här metoden då och då - och ibland blir resultatet magiskt.




I boken "Lekfull tantra - din väg till att njuta av livet" berättar jag både om hur du kan komma igång - eller utveckla - din tantriska förmåga och om hur du kan fungera bättre i en kärleksrelation. Kommunikation är så viktig - och det är vanligt att det brister där - i synnerhet när det gäller att kommunicera kring sex, längtan, förhoppningar, rädslor ... 
Ofta visar det sig att rädslan, tanken på vad den andre tänker eller kanske ska säga, är värre än det som faktiskt uttalas. Så detta är också ett sätt att möta rädslor - och kommunicera mer kärleksfullt och tydligt.

Här kan du köpa boken Lekfull tantra.
Eller så skickar du bara 270 kr (bok + porto) till 1234 76 22 09 och anger din postadress, så jag kan skicka den till dig - med ett kärleksbudskap!


PS: Om två veckor sker höstens första Lekfull tantra-kurs. Just nu har vi fler kvinnor bland deltagarna, så män är extra välkomna. 28-29 september i Bromma. Swisha 2500:- till 1234 76 22 09 och ange din e-postadress, så skickar jag välkomstbrevet. Eller läs mer om kursen här. 


Charlotte Cronquist är kärlekskrigare
Love is the answer

Related

lekfull tantra 5210005938343636720

Skicka en kommentar Default Comments

  1. Vet du vad... imorgon ska jag på en dejt, där vi sagt vi ska leka lite lekfull tantra i någon form. DET ser jag fram emot med en rejäl dos pirr ska du veta! :-)

    SvaraRadera
  2. Hmm, ja vi lyssnar ju med våra ansiktsuttryck. Så det blir en utmaning att förhålla sig neutral i lyssnandet. Ska absolut prova.

    SvaraRadera

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska livet mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

prenumerera

100%-podden

Leta i den här bloggen

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

item