charlottecronquist

Är du nyfiken på tantra och vill prova under trygga former? Varsågod!Är du nyfiken på tantra och vill prova på under trygga former?
Då är Lekfull tantra något för dig.
Du får en känsla för och upplevelse av vad tantra är genom att gå helgkursen eller parkursen.
Det är praktiskt inriktade kurser där vi samtalar om tantra och gör praktiska övningar som berör.
Du kan också gå onlinekursen eller läsa boken Lekfull tantra.

Tantra är en hel livsfilosofi. Lekfull tantra fokuserar på det som kan bidra till att du får ett (sex)liv som är roligare och mer inspirerande. Tantra bygger på närvaro och att du möter dig själv och andra med alla dina sinnen.
Tantra kan bli ett sätt att expandera, att känna energi och öppnar för ett liv med mer njutning, där du är friare att vara dig själv!

Tantra har bidragit till att göra mitt liv så fantastiskt härligt och det är därför jag vill sprida tantra genom kurser, samtal och böcker. Fortfarande finns det många som är lite skeptiska till tantra och som inte vill tala öppet om ett intresse för det. Det är ganska vanligt att de som går kurserna till anhöriga har sagt "jag är på  yogakurs". Så om du inte vill skylta med ditt intresse i sociala medier, köp kurserna eller boken direkt av mig! Om du å andra sidan vill vara med och sprida intresset, hjälp mig att sprida information om kurserna - till exempel genom att dela event, eller genom att delta i samtalet om tantra, vart det än förs. Och ha gärna en nyfiken och lekfull attityd till det!

I dag omges jag av många fria, öppna och kärleksfulla människor, som visar sig själva, både i glädje och sorg. En av de bästa konsekvenserna med att leva ett mer tantriskt liv, är att får lättare att visa dig sårbar (visa dig som du är, med de känslor som finns).

Lekfull tantra kan vara ett första steg för dig som inte har prövat än och det passar även dig som redan upptäckt tantra.

På gång

29 februari - 1 mars Helgkursen Lekfull tantra (Bromma)
Du garanterar din plats genom att swisha kursavgiften (2500:- inkl moms) till 1234 76 22 09 - ange tantrafeb och din e-postadress.

Här kan du läsa mer om kursen.


  Det finns också ett Facebook-event som är offentligt, där jag då och då lägger in filmer och artiklar som kan vara intressanta för dig som är nyfiken på tantra. Skriv in att du är intresserad (eller att du kommer) och bjud gärna in fler! Så kan du följa samtalet kring kursen. 
Här är eventet: https://www.facebook.com/events/452107692170214/


21-22 mars Parkursen Lekfull tantra (Bromma)

Ta med din partner eller en vän du gärna leker tantriskt med under en helg. Du får både praktiska övningar och flera kommunikationsredskap. 


Du garanterar plats för dig och din partner genom att swisha kursavgiften (5000:- för båda inkl moms) till 1234 76 22 09 - ange partantramars och din e-postadress.

Här kan du läsa mer om kursen.


Onlinekursen Lekfull tantra

Onlinekursen Lekfull Tantra är till för dig som är nyfiken på tantra och som vill lära dig grunderna i tantrasex på ett enkelt sätt. Du kan träna i din egen takt, ensam och i vissa övningar med en partner. Kursen kostar 500:- (inkl moms)

Här kan du köpa onlinekursen.
Charlotte Cronquist är kärlekskrigare
Love is the answer

Related

sexualitet 4838503911471222522

Skicka en kommentar Default Comments

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska livet mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

item