charlottecronquist

Lekfull tantra-kalendern 16: Tänk om tiden är mer än linjär?



Välkommen till en adventskalender i kärlekens tecken.

Under 24 dagar kommer du att få tips, tankar och övningar ur min bok "Lekfull tantra - din väg till att njuta av livet".
Varje dag kommer ett specialerbjudande, från din #kärlekskrigare. Du får upp till 50% rabatt på något och det priset gäller till i morgon kväll!
Så håll ögonen öppna och passa på!

I dag får du ett avsnitt ur kapitel 18 "Ta dig tid", där du får reflektera kring din tidsuppfattning. Dagens kärleksklapp är e-boken "Ingen skam i kroppen" för halva priset.


"Nästan alltid utgår vi ifrån att tiden är linjär. Nu är klockan elva och sedan är den tolv. Men har du tänkt på att du vid många tillfällen kan uppleva tiden på ett annat sätt. I tanken kan du förflytta dig i tid och rum. På ett ögonblick är du i något som hände i din barndom eller något som hände igår. I minnen, tankar och drömmar upplöses den linjära tiden.

Men det kan också ske när du är i vaket tillstånd. Om du är uttråkad kan du uppleva tiden som långsam och om du har riktigt kul kan uppleva att den går snabbare än vanligt.

När du är i ett intimt tantriskt möte kan du också ta dig bortom tiden. Det kan bli som att du befinner dig i ett och samma ögonblick, i ett pågående nu, som gör att känslan för hur länge du eller ni njuter bara försvinner. När du senare tittar på klockan kan du förvånad konstatera att timmar flutit i väg. Detta, möjligheten till tidlöshet, är en av fördelarna med att njuta utan mål. Min erfarenhet är att detta ger en extra dimension när en älskar och att det också kan bidra till att du får andliga upplevelser.
Därför är det bra om du kan bryta ut en del tid för att njuta. Du kan öva genom att ta en timmes massage, eller sitta stilla en stund och meditera eller göra någon av bokens alla övningar."


Köp e-boken Ingen skam i kroppen för bara 100:- (normalt 200:-) priset gäller till och med imorgon kväll.

Ange koden16DEC för att få rabatten. Här hittar du e-boken i webbshoppen:

OBS! Kom ihåg att ladda ner dem till din dator i samband med köpet. 


BONUS:
Fram till julafton får du en liten adventsrabatt på min bok "Lekfull tantra - din väg till att njuta av livet", när du handlar med swish. Normalpris inklusive porto är 275:- för en bok.
1 Lekfull tantra 250 kr
2 Lekfull tantra 500 kr
3 Lekfull tantra  700 kr
Gör du en beställning på mer än 1000 kr får du ett exemplar av min bok "Börja tala" (som gör dig tryggare när du talar inför grupp). 

Swisha till 1234 76 22 09 och ange din postadress, så jag kan skicka böckerna.
Om du vill ha en julhälsning till någon, skicka det önskemålet i mejl till mig cronquist.charlotte snabela gmail.com 

Charlotte Cronquist är kärlekskrigare 
Love is the answer

Related

sexualitet 3543741295781890443

Skicka en kommentar Default Comments

  1. Att bara få försvinna bort om tid och rum i njutning, i drömmar är ju bara så härligt. Det behöver vi ❤

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja! Det behöver vi.

      Lyssnade till sista avsnittet av podserien Staten & kapitalet idag, rubrik "Motstånd" och där säger Eric Schüldt att han kom på sig själv med att "sakna det sinnliga". Påmindes av det när jag läste detta fina inlägg C!

      Radera
  2. Mmm... ljuvlighet bortom tid och rum. Det är transcendens. Himlen på jorden. I musiken och i njutningen.

    SvaraRadera

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska livet mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

prenumerera

100%-podden

Leta i den här bloggen

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

item