charlottecronquist

Lekfull tantra-kalendern 15: Vad händer när du stannar i ögonkontakt länge?



Välkommen till en adventskalender i kärlekens tecken.

Under 24 dagar kommer du att få tips, tankar och övningar ur min bok "Lekfull tantra - din väg till att njuta av livet".
Varje dag kommer ett specialerbjudande, från din #kärlekskrigare. Du får upp till 50% rabatt på något och det priset gäller till i morgon kväll!
Så håll ögonen öppna och passa på!

I dag får du ett avsnitt ur kapitel 17 "Ögonkontakt". Dina ögon är själens spegel och dessutom enklaste sättet att kommunicera med dig själv och andra. Dagens kärleksklapp är e-boken "100% Charlotte" för halva priset!


"När jag leder kurser i tantra är det viktigt att deltagarna då och då får dela sina erfarenheter, antingen i par eller med hela gruppen. När två personer delar med varandra, ska den som lyssnar hela tiden ha fokus på den som har ordet och hålla ögonkontakt. Jag kallar det aktivt lyssnande. Den till synes lilla saken, att se på någon som talar, utan att avbryta hen, kan skapa djupa känslor av samhörighet och göra att personerna får modet att öppna sig för varandra, och berätta saker som de sällan eller aldrig brukar göra.

Träna på att ha ögonkontakt. Du kan börja med att betrakta dig själv i en spegel.

Öva: Ögonkontakt med dig själv
1. Sätt dig framför en spegel och möt din blick.
2. Sitt så i fem minuter.
3. Lägg märke till vad du upplever. Vilka tankar och känslor dyker upp? Händer det något särskilt i din kropp?

Om du har möjlighet kan du också göra ungefär samma övning med en partner eller vän. Sitt emot hen och möt hens blick i fem minuter. Dela sedan hur ni upplevde ögonkontakten med varandra."

Köp e-boken 100% Charlotte för endast 100:- (normalt 200:-) priset gäller till och med imorgon kväll.

Ange koden 15DEC för att få rabatten. Här hittar du boken i shoppen:

Kom i håg att ladda ner boken redan idag.


BONUS:
Fram till julafton får du en liten adventsrabatt på min bok "Lekfull tantra - din väg till att njuta av livet", när du handlar med swish. Normalpris inklusive porto är 275:- för en bok.
1 Lekfull tantra 250 kr
2 Lekfull tantra 500 kr
3 Lekfull tantra  700 kr
Gör du en beställning på mer än 1000 kr får du ett exemplar av min bok "Börja tala" (som gör dig tryggare när du talar inför grupp). 

Swisha till 1234 76 22 09 och ange din postadress, så jag kan skicka böckerna.
Om du vill ha en julhälsning till någon, skicka det önskemålet i mejl till mig cronquist.charlotte snabela gmail.com 

Charlotte Cronquist är kärlekskrigare 
Love is the answer

Related

sexualitet 4663707913672375681

Skicka en kommentar Default Comments

  1. Vilken fantastisk övning! Det kan låta som om fem minuter inte är så lång tid men det är helt magiskt hur mycket man hinner tänka under den tiden.

    SvaraRadera
  2. Uppskattar ögonkontakt. Men tycker många virrar med blicken idag. Men till sist känner de sig sedda och slappnar då av 😊.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har mycket erfarenhet av blickar som viker undan, och tränar på att hålla kvar min - i kärlek <3

      Radera
  3. Hålla kvar ögonkontakten, både med sig själv och andra - se och bli sedd ... så hälsosamt! Superbra tips på övning! Gör övningar med sådant här under föreläsningar för företagsgrupper. Först generad skratt och sen ... värme och gemenskap!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Eller hur! Ibland är det enkla det svåra. E n gång när jag skulle börja berätta om tantrakurser jag har och berättade om eyegazing så utbrast personen jag pratade med: Se någon i ögonen i fem minuter, det går ju inte. Då berättade jag inte mer ;)

      Radera

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska livet mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

prenumerera

100%-podden

Leta i den här bloggen

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

item