charlottecronquist

Lekfull tantra-kalendern 18: Så här kan det kännas att få energiorgasm



Välkommen till en adventskalender i kärlekens tecken.

Under 24 dagar kommer du att få tips, tankar och övningar ur min bok "Lekfull tantra - din väg till att njuta av livet".
Varje dag kommer ett specialerbjudande, från din #kärlekskrigare. Du får upp till 50% rabatt på något och det priset gäller till i morgon kväll!
Så håll ögonen öppna och passa på!

I dag får du ett avsnitt ur kapitel 23"Energiorgasmer", här är ett utdrag där Charlotte berättar hur de kan kännas. Dagens kärleksklapp är onlinekursen Älska kroppen till halva priset!

"Jag gissar att du någon gång har varit med om att explodera av skratt? Eller att du har skakat av obehärskad gråt? Då kan du uppleva att du inte har kontroll över vad som sker. Skrattet, gråten eller någon annan stark känsla tar all plats, all energi i ditt system – och upplevelserna kan vara sköna.
Bara tänk på hur det känns i dig när energin har stillat sig lite, då inträder ett förunderligt lugn i kroppen och i sinnet. Förmodligen känner du dig också skönt avslappnad.
Det är möjligt att känna stark energi i kroppen och den kan vara förknippad med olika känslor, olika handlingar, olika rörelser, olika tankar. Gemensamt för starka känsloyttringar är att de kan vara svåra att beskriva i ord – eller att förmedla känslan de ger i ord.
När du har ett högt påslag av energi är det möjligt att få energiorgasmer. Det är svårt att få dem utan de fyra grunderna i tantra – andning, ljud, rörelse och närvaro – även om det går.
När energiorgasmen är ett faktum kan det kännas som när du skakat en champagneflaska och drycken forsar ut, nästan explosivt. Du kan ha en bubblande känsla i hela kroppen. Det märkliga med energiorgasmen är att den kan komma både när du är kåt och utan att du har en kåthetskänsla i ditt kön. Den kan uppstå utan fysisk kontakt med en annan människa och den kan uppstå i ett möte med en annan person utan sexuell beröring. Och självklart är det, med lite träning, möjligt att få kroppsliga orgasmer samtidigt med energiorgasmer.
När jag började få energiorgasmer kände jag mig sällan särskilt kåt – men numera, efter många år, kan jag få energiorgasmer samtidigt med fysiska orgasmer – och de kan ske utan att jag blir berörd av någon annan, eller i något så enkelt som när jag kramar en person som är helt närvarande. Då är det som att kropparna snabbt kommer i en svängning, i en vibration som både kan resultera i energiorgasm och fontänorgasm.
Jag tror att det enklaste sättet att börja uppleva energiorgasmer är att lekfullt närma sig tanken på att energiorgasmer är möjliga. Det som gör energiorgasmen extra spännande är att den inte behöver ha minsta koppling till fysiskt sex eller till en annan människa.  Det kan vara något som du upplever alldeles själv – och så kan det samtidigt vara något mycket sexuellt och något som du upplever tillsammans med andra."


Köp e-boken Lekfull tantra för endast 100:- (normalt 210:-) priset gäller till och med imorgon kväll.


Kom i håg att ladda ner den till datorn redan i dag.

BONUS:
Fram till julafton får du en liten adventsrabatt på min bok "Lekfull tantra - din väg till att njuta av livet", när du handlar med swish. Normalpris inklusive porto är 275:- för en bok.
1 Lekfull tantra 250 kr
2 Lekfull tantra 500 kr
3 Lekfull tantra  700 kr
Gör du en beställning på mer än 1000 kr får du ett exemplar av min bok "Börja tala" (som gör dig tryggare när du talar inför grupp). 

Swisha till 1234 76 22 09 och ange din postadress, så jag kan skicka böckerna.
Om du vill ha en julhälsning till någon, skicka det önskemålet i mejl till mig cronquist.charlotte snabela gmail.com 

Charlotte Cronquist är kärlekskrigare 
Love is the answer

Related

sexualitet 5817538292169053351

Skicka en kommentar Default Comments

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska livet mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

prenumerera

100%-podden

Leta i den här bloggen

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

item