charlottecronquist

Lekfull tantra-kalendern 20: Bjud in leken i ditt liv!



Välkommen till en adventskalender i kärlekens tecken.

Under 24 dagar kommer du att få tips, tankar och övningar ur min bok "Lekfull tantra - din väg till att njuta av livet".
Varje dag kommer ett specialerbjudande, från din #kärlekskrigare. Du får upp till 50% rabatt på något och det priset gäller till i morgon kväll!
Så håll ögonen öppna och passa på!

I dag får du ett avsnitt ur kapitel 28 "Bjud in leken", där jag talar en del om filosofin bakom Lekfull tantra. Dagens kärleksklapp är e-boken "100% Charlotte" till halva priset.



"Tänk om livet också är en lek, något du kan njuta av och där din fantasi, din lust, dina impulser och din intuition får vara med och styra dig. Det vill jag bjuda in till med Lekfull tantra.

Du kan närma dig livet som något allvarligt, som något som du ska arbeta dig igenom, där du har fokus på att vara duktig, på att uppnå mål och där det är förenat med ansträngning att göra det. Du kan ha med dig föreställningar om vad det är att lyckas, hur du behöver bete dig och vem du ska vara inför andra. Du kan oroa dig för att inte vara tillräckligt bra, du kan oroa dig för att såra andra eller för att bli sårad, du kan tänka på gånger du blivit besviken eller då andra blivit besvikna på dig.

Då blir livet lätt en kamp, eller ett spel, där du behöver förhålla dig till spelets regler. Men du kanske minns när du var barn, när lekar avlöste varandra, då du fick olika infall, när du skapade något i ögonblicket, då du kunde skratta eller gråta, då det kunde killas i magen, då du ibland tröttnade och ville göra något nytt. Du kunde skapa en värld av din fantasi, du kunde baka kakor av sand, eller bygga en rymdstation av legobitar. Du kunde skapa eller uppleva magiska väsen, du kunde tänka att du var starkast i världen, att du var osynlig eller att du hade en hemlig vän som bara du kände till. Du var öppen för ögonblicket och vad det kunde ge dig.

I tantra kan du ta med dig barnets attityd till livet och känna förundran över det du möter, det du hittar på, det du upplever med dina sinnen. Det är precis det jag vill uppmuntra dig till med Lekfull tantra. Låt glimten i ögat vara där, lämna allvaret utanför din lekplats och möt det som sker med öppna ögon. När du varken vet vad som ska hända eller har förväntningar på vad som ska ske kan magi uppstå.

Jag låg och tänkte att jag nog inte får orgasm nu och när jag släppte tanken på det och bara vara i ögonblicket, så var det som att hela min kropp exploderade och jag såg en massa färger.

Förmodligen har du bilder, föreställningar och erfarenheter av vad sex är. Du kan uppleva att det finns förväntningar på din prestation och att andra har krav på dig. Det kan handla om något som är uttalat, eller vara något du anar utan att någon säger något om det. Men tänk om du kan släppa allt det, om du föreställer dig att du har ett rent och tomt bord, eller en sandlåda med orörd sand, eller en kropp som du är nyfiken på. Vad kan ske där? Vad kan hända i dig? Med den person du möter? Vad är möjligt i ett möte? Du behöver inte ens börja fundera på ett svar på det, utan möta lusten ögonblick för ögonblick.

Självklart är du påverkad av ditt sexuella bagage. Självklart bär du med dig både det som gett dig njutning och det som plågat dig. Men föreställ dig att bagaget inte är du, utan snarare är som kläder du har satt på dig. Tänk om det är så att något helt nytt kan uppstå? Tänk om det är så att dina idéer om vad du kan njuta av inte längre är giltiga?"


Köp e-boken 100% Charlotte för endast 100:- (normalt 200:-) priset gäller till och med imorgon kväll.

Ange koden 20DEC för att få rabatten. Här hittar du boken i shoppen:

Kom i håg att ladda ner boken redan idag.


BONUS:
Fram till julafton får du en liten adventsrabatt på min bok "Lekfull tantra - din väg till att njuta av livet", när du handlar med swish. Normalpris inklusive porto är 275:- för en bok.
1 Lekfull tantra 250 kr
2 Lekfull tantra 500 kr
3 Lekfull tantra  700 kr
Gör du en beställning på mer än 1000 kr får du ett exemplar av min bok "Börja tala" (som gör dig tryggare när du talar inför grupp). 

Swisha till 1234 76 22 09 och ange din postadress, så jag kan skicka böckerna.
Om du vill ha en julhälsning till någon, skicka det önskemålet i mejl till mig cronquist.charlotte snabela gmail.com 

Charlotte Cronquist är kärlekskrigare 
Love is the answer

Related

sexualitet 7996258163312041921

Skicka en kommentar Default Comments

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska livet mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

prenumerera

100%-podden

Leta i den här bloggen

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

item