charlottecronquist

Lekfull tantra-kalendern 24: Bygg orgasmer genom andningVälkommen till en adventskalender i kärlekens tecken.

Under 24 dagar kommer du att få tips, tankar och övningar ur min bok "Lekfull tantra - din väg till att njuta av livet".
Varje dag kommer ett specialerbjudande, från din #kärlekskrigare. Du får upp till 50% rabatt på något och det priset gäller till i morgon kväll!
Så håll ögonen öppna och passa på!

I dag får du ett avsnitt ur kapitel 8 "Andning", för att det är så fint att tänka att du, på självaste julafton ger dig tid att lära dig ett nytt sätt att njuta. Testa den här övningen flera gånger och se vad som händer i din kropp. Och som kärleksklapp så här på julafton får du rabatt på helgkursen Lekfull tantra. Nästa tillfälle är 29 februari-1 mars 2020.


Öva: Bygg orgasmer genom andning

Det här är en andning där du ska andas djupt och ta i med hela kroppen. Det är denna djupa andning som hjälper dig att få större och starkare orgasmer. Ju mer du rör dig, ju mer energi du sätter i rörelse, desto kraftfullare kan orgasmerna bli. När du har tränat på just den här andningen några gånger kan du vid steg 5 i andningen få energiorgasmer som känns i hela kroppen. Det kan kännas som ett pirr i kroppen, eller som en vibration, lite som att kroppen är champagne som bubblar.
Den här övningen tar ungefär en kvart att genomföra – och troligtvis behöver du göra den flera gånger för att känna den orgasmiska effekten. Men fram till dess kan du ändå njuta av att känna hur kroppen fylls med energi.
En av de bästa grejerna med att använda den här tekniken är att du lär din kropp att den kan njuta helt och fullt och att njutningen inte behöver vara fokuserad kring könet.
Gör så här:
1. Dansa energiskt och andas in och ut genom munnen i tio minuter.
2. Lägg dig ner bekvämt på rygg. Ta 12 dynamiska andetag. (Andas in och ut djupt och snabbt).
3. Ta två djupa andetag ända ner i könet.
4. Ta ett tredje. Håll andan och spänn hela kroppen. Börja med att spänna bäckenbotten – det är viktigast att bäckenbottenmusklerna är spända. Räkna långsamt till 15.
5. Släpp loss andningen. Upplev vad som känns i kroppen.
6. Vila en stund.


Köp helgkursen Lekfull tantra för bara 2000:- (normalt 2500:-) priset gäller till och med imorgon kväll.

Ange koden 24DEC för att få rabatten. Här hittar du kursen i webbshoppen
http://www.charlottecronquist.org/shop/helgkursen-lekfull-tantra


BONUS:
Fram till julafton får du en liten adventsrabatt på min bok "Lekfull tantra - din väg till att njuta av livet", när du handlar med swish. Normalpris inklusive porto är 275:- för en bok.
1 Lekfull tantra 250 kr
2 Lekfull tantra 500 kr
3 Lekfull tantra  700 kr
Gör du en beställning på mer än 1000 kr får du ett exemplar av min bok "Börja tala" (som gör dig tryggare när du talar inför grupp). 

Swisha till 1234 76 22 09 och ange din postadress, så jag kan skicka böckerna.
Om du vill ha en julhälsning till någon, skicka det önskemålet i mejl till mig cronquist.charlotte snabela gmail.com 

Charlotte Cronquist är kärlekskrigare 
Love is the answer

Related

sexualitet 1048632972267233927

Skicka en kommentar Default Comments

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska livet mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

item