charlottecronquist

Kursen som hjälper dig ta makten i ditt liv.Jag tittar ner på telefonen, den nästan bränner i handen. Jag behöver ringa det där samtalet nu, jag behöver få ett besked, jag behöver veta om det är ett ja eller nej.
Jag  känner hur adrenalinet rusar i kroppen. Jag är livrädd. I mitt huvud vet jag att det inte finns något hot, men kroppen reagerar som vore ju i livsfara.


Så tar jag ett djupt andetag och trycker fingret mot numret och jag hör signalen. Strax svarar en röst i mitt öra.


Jag gjorde det igen: Jag tog makten i mitt liv.Jag undrar hur många gånger jag har stått med en telefon i handen och tvekat att ringa. Jag undrar hur många gånger det gått så långt som till kallsvett. Och jag undrar hur många gånger rädslan har gjort att jag lagt ner telefonen igen, i ogjort ärende.

Det är många gånger. Det är många gånger rädslan har tagit mig. Mest har det handlat om rädslan att få ett nej. Det kan ha handlat om nästan vad som helst, från att sälja in ett uppdrag, till att be att få en intervju eller till att bjuda ut någon på en dejt.
Rädslan har funnits där och förlamat mig.

Nu tränar jag på att vara bekväm med att känna mig obekväm. Jag tränar på att inte dö av att få nej och idag vet jag med bestämdhet att så inte är fallet. I dag har jag möjlighet att ringa samtal eller anta utmaningar som jag tidigare inte haft modet att göra.

Det är också lättare för mig själv att säga nej, att tänka efter en stund innan jag svarar, att kolla av med mig själv, vad jag faktiskt vill eller har möjlighet att göra.

För somliga kanske detta är en baggis, men inte för mig. Jag har avskytt situationer som kan uppfattas som pinsamma, jag har skrikit högt för att slippa höra någon berätta någon rolig episod där jag gjort bort mig, jag har varit rädd för att blotta min sårbarhet och känslan av att bli satt i skamvrån har hovrat som ett inbillat hot över mig.

Den här rädslan bottnar i en känsla av att jag inte är okej som jag är, att det egentligen är något fel på mig, att jag skäms.

Rädslan har tidvis förlamat mig och eftersom den haft så stor inverkan och påverkan på mitt liv, har jag, för att känna mig fri att vara mig själv, tagit nappatag med skammen. Jag har försökt förstå den, hur den fungerar, hur den bidrar till att begränsa mitt liv.

I dag kan jag, utan att darra på manschetten, säga att jag har tagit makten i mitt liv. Jag kan fortfarande vara rädd, men jag ringer till sist samtalet.


Jag hoppas att din resa mot att ta makten i ditt liv går snabbare och enklare än för mig. Det är därför jag har skapat online-kursen Ta makten.
HUR MYCKET LÄNGTAR DU EFTER ATT KÄNNA SÅ HÄR?

Du känner dig trygg i dig själv.
Det är du som bestämmer att du är okej, ingen annan.
Du kan älska dig själv.
Du vågar be om det du önskar eller behöver.
Du har större självkänsla.
Du har helt enkelt makten i ditt liv.

Det är det kursen vill bidra till:

Ta makten är en omfattande kurs som kan berika ditt liv. När du har gått den är du medveten om de val du gjort tidigt i livet och har möjlighet att välja om. Du förflyttar makten över ditt liv från andra (vad ska de tycka eller tänka) till dig själv. Du kan fyllas av känslor som: Ja, jag kan. Ja, jag gör det. Ja, jag vågar. En webbkurs för empowerment, helt enkelt.
Hur många gånger har du låtit bli att säga vad du vill eller önskar? Hur många gånger har du låtit bli en flirt, sökt ett jobb eller gjort en spännande resa ... för att rädslan suttit i vägen?
Alla är rädda och de vanligaste rädslorna är att verka dum, konstig, fånig eller pinsam. När du har gått den här kursen har du verktyg som kan göra att du transformerar ditt liv, till att verkligen bli ditt. Du prövar att göra saker som tidigare känts omöjliga. Charlotte Cronquist är kärlekskrigare
Love is the answer

Related

världen 6775753371898373332

Skicka en kommentar Default Comments

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska livet mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

item