charlottecronquist

28. Martina Stål: Lev din sanning! #charlottepodden

Ofta när jag ser Martina Stål är det som att det är ett lugn runt henne, som en aura av meditation, av kontakten med något djupt där inne. Samtidigt utstrålar hon en massa energi, som att det spritter av henne och det är lätt att dra med i hennes glädje, hennes nyfikenhet, hennes sätt att möta livet.

Det här samtalet genomfördes hemma på Ståltrådsvägen. Jag vet ju aldrig vart samtalen ska dra åt för håll, eftersom jag släpper det fritt. Jag är där och låter samtalet flöda, samtidigt som jag leder det framåt. Och i just detta samtal händer något ovanligt och märkligt. Vi kommer in i det djupa varandet tillsammans. Hur vi hamnade där är det svårt att säga. Kanske det handlar om en slags ömsesidig tillit, nyfikenhet, lekfullhet?

Lyssna gärna nyfiket för att se om du kan höra eller uppfatta det spejs vi hamnar i.
Martina Stål jobbar mycket med intuition, att hitta in till dig själv, att möta rädslor och låta allt få finnas. Det skapar sådan frid i många av hennes klienter. Detta att då in till varandet.

Vilka är vi egentligen bortom våra masker, vilka är vi djupt där inne, vad vill våra själar förmedla? Tänk om du skulle dejta utifrån ditt inre, att möta någon utan ord, eller utan att berätta ditt cv, vad skulle hända i en dejt i varande? Lite av det kan du få testa i Martinas värld, för hon sysslar också med medveten dejting.

Vill du veta mer om det, kolla Martinas FB-sida. https://www.facebook.com/ConsciousDatingMartina/
Just detta, Martina och kärleken, är ett av skälen till att jag publicerar det här poddavsnittet just  i dag, på alla hjärtans dag.VARFÖR #CHARLOTTEPODDEN?
Jag är en kärlekskrigare som vill bidra till mer kärlek i dig och i världen. För mig startar den resan inne i mig - och inne i dig. När jag kan känna självkärlek och självacceptans är det lättare att också vara kärleksfull mot andra. Det är lättare att göra val som är mer kärleksfulla på livets alla arenor. Kärleksfullhet smittar, är min erfarenhet.
En av mina arenor som #kärlekskrigare är #charlottepodden.Här möter jag människor som jag betraktar som något slags kärlekskrigare. Som står upp för att vara sig själva, som har något slags mission och där det blir extra spännande om ord som kärlek, sexualitet, relationer och tantra är tillåtna.
När jag hade gjort drygt 100 avsnitt av #100procentpodden, kändes det viktigt med förnyelse. Framförallt var det flera lyssnare som önskade höra mer av mig.
Därför kommer podden att innehålla i första hand två sorters avsnitt. I den ena handlar det om hur du kan ta makten i ditt liv och i det andra möter jag intressanta, roliga, härliga, spännande människor.
Du kan ta makten i ditt liv, genom att se på dig själv med en klarare blick - och acceptera dig själv som du är. Det skrev jag om i boken ”100% Charlotte - ta ditt inre ledarskap”. Nu finns den som ljudbok (premiär i september 2019) och jag har därmed läst in hela boken, kapitel för kapitel. Varje kapitel är kort och avslutas med en reflektionsfråga. I #charlottepodden kommer jag att läsa upp kapitel och reflektera kring innehållet - och min intention är att du också kan börja reflektera över dem. Ju mer koll du har på dig, ju mindre rädd du är att möta alla sidor av dig, desto mer av en #kärlekskrigare blir du.
I intervjuavsnitten kommer du att möta många kvinnor (som det ser ut just nu) och vi kommer att tala om djupa aspekter av livet - samtal som jag hoppas också kan inspirera dig till att ta makten i ditt liv.Du får gärna föreslå personer jag ska intervjua, eller teman som du tycker är viktiga för en #kärlekskrigare. Sexualitet och tantra är det extra lätt att få med mig på - för jag menar att när vi har kontakt med vår sexuella kraft, kan den smitta och göra resten av livet härligare.
Lyssnare hittar poddar genom att rekommendera den vidare till vänner och bekanta.Jag blir oerhört tacksam om du gör det.Skriv en recension av podden i din podcastapp. (Eller nöj dig med att ge den en massa stjärnor).
Dela poddavsnitt med andra, rekommendera podden till andra, tagga ordet #charlottepodden, så kan fler hitta den.
Jag driver #charlottepodden helt på min fritid. När du har löst att stödja mitt arbete, swisha gärna en slant till 0703224242 och skriv ”till kärlekskrigaren” eller ”till charlottepodden” så vet jag vad det gäller.Tack för att du har läst ända hit.
Världen behöver mer kärlek. Jag gör mitt och du gör vad du kan! Tillsammans kan vi skapa magi.

Charlotte Cronquist är kärlekskrigare
Love is the answer

Related

charlottepodden 5872862047967329675

Skicka en kommentar Default Comments

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska livet mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

prenumerera

100%-podden

Leta i den här bloggen

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

item