charlottecronquist

Veckans tantratips (10): Andas in i det heligaste
För mig är meditation en viktig del av tantra.
Kombon meditation och andning är extra bra.
Här får du en möjlighet att andas in i det allra heligaste - det vill säga i ditt kön.
Det är också ett sätt att få igång energin och börja upptäcka den härliga energin, som sedan kan sprida sig i hela kroppen!

Jag kan förstå att en del tantriska tips kan verka lite konstiga. Andas in i könet, går det verkligen? Ja, på ett energiplan går det. Du får helt enkelt föreställa dig att du andas in i könet. Till en början kanske inget "händer", men med träning så börjar något hända. När jag andas in i mitt kön, så "vaknar" det till och kan till och med börja bygga erotisk energi. Men det tog ett bra tag innan jag var där. Så var snäll mot dig själv. Låt det ta tid! 

Tips!
Charlotte Cronquist är kärlekskrigare
Love is the answer


Charlotte Cronquist skapar Lekfull tantra, som finns som kurser och som bok. Mer om det kan du läsa här. 

Related

tantratips 2755086136883437470

Skicka en kommentar Default Comments

 1. Det här var helt nytt för mig! Det får jag sannerligen fundera på. Får inte upp podden i slutet. Står att den inte är tillgänglig.

  SvaraRadera
 2. Tack för superbra tips! Detta var även nytt för mig.

  SvaraRadera
 3. "Men det tog ett bra tag innan jag var där. Så var snäll mot dig själv. Låt det ta tid!"

  Det där är klokt. I detta, likväl som alla andra områden. At öva öva öva OCH göra det i varsam samvaro med mig själv. Viktigt!

  Under frigörande andning blir det uppenbart för mig att andningen verkligen kan väcka enormt mycket i kroppen, eftersom jag fått energiorgasmer vid de tillfällen jag provat. Helt fantastiskt. Och trots det så andas jag inte fullt ut så mycket som jag vill... fast jag gör mina 15 minuters djupandning a la Wim Hof varje dag, och jag kan använda precis detta tanketrick även då!

  SvaraRadera

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska livet mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

item