charlottecronquist

48. Hur länge vill du sitta i fängelse? #charlottepodden

 


Redan som spädis börjar du lära dig vilket beteende dina föräldrar uppskattar och vad de inte gillar. Du lär dig efterhand vad som ger belöningar och vad som kan leda till bestraffningar. Du socialiseras först in i din familj, så in i skolan och sedan i samhället och yrkeslivet. Det innebär att ditt liv kommer att påverkas av de normer och värderingar som finns i din familj. Du kommer att präglas av dem. Och det är självklart bra att lära sig hur du ska fungera tillsammans med andra människor. Men för många finns det en baksida, som till en början är osynlig, eller som du är omedveten om. Och det är att din prägling skapar ditt eget mentala fängelse. Det berättar jag mer om i det här avsnittet av #charlottepodden.

Själv satt jag länge i ett mentalt fängelse, där jag styrdes av vad andra tyckte och tänkte, eller av mina fantasier om det. Tills jag en dag klev ur fängelset. Friheten var lite läskig i början. Vad händer om du gläntar på dörren till fängelset? Lyssna på tankar och reflektioner kring det. Jag läser också kapitel 46 i min bok 100% Charlotte - ta ditt inre ledarskap.

Om du känner att det här avsnittet väcker starka tankar eller känslor hos dig, så kanske du behöver ett bollplank. Jag erbjuder dig ett paket om tre timmars coaching via zoom, där vi tillsammans kan titta på ditt fängelse och vad du kan göra för att upptäcka dörren och kanske ge dig ut.

Eftersom du är viktig för mig, så får du ett specialpris av mig. Du får 3 timmar för 2100 (normalt 3000 kr). Det gäller enbart när du swishar till 1234 76 22 09.

Boken 100% Charlotte - ta ditt inre ledarskap kan du köpa i min webbshop.JAG VILL HJÄLPA DIG! 

Charlottepodden är ett av mina bidrag till en mer kärleksfull värld. Kärleken startar inne i oss själva och därför vill jag med, med den här podden bidra till att du känner större kärlek och självacceptans... för den som älskar sig själv, har också lättare att känna kärlek till andra och till annat. 

Därför innehåller #charlottepodden intervjuavsnitt och reflektionsavsnitt, för det mesta på svenska, men ibland på engelska. 

 I intervjuavsnitten möter du personer som inspirerar mig och vi för samtal som jag hoppas ska inspirera dig till mer kärlek. 

 Reflektionsavsnitten fokuserar på hur du kan ta makten i ditt liv, och utgår från min bok "100% Charlotte - ta ditt inre ledarskap". Du får lyssna till olika kapitel i boken och höra mina tankar kring det - som inspiration till ditt eget växande. 

DU KAN HJÄLPA MIG! 

Lyssnare hittar poddar genom att rekommendera dem till andra. Jag blir oerhört tacksam om du gör det. 

Skriv en recension av podden i din podcastapp. (Eller nöj dig med att ge den en massa stjärnor). 

Dela avsnitt med andra, rekommendera podden , tagga ordet #charlottepodden, så kan fler hitta den. 

Jag driver #charlottepodden helt på min fritid. När du har lust att stödja mitt arbete swisha gärna en slant till 0703224242 och skriv ”till charlottepodden” så vet jag vad det gäller. Tack för att du har läst ända hit. 

Världen behöver mer kärlek. 

Jag gör mitt och du gör vad du kan! 

Tillsammans kan vi skapa magi. 


Charlotte Cronquist är kärlekskrigare

Love is the answer

Related

charlottepodden 3504351831416028148

Skicka en kommentar Default Comments

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska livet mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

prenumerera

100%-podden

Leta i den här bloggen

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

item