charlottecronquist

51. Poonam Lotta Lagerström: Sanning och kärlek är samma sak #charlottepodden


 Jag minns en svår dag för sex år sedan. Jag hade just berättat för min man att vi skulle skiljas. Poonam Lotta Lagerström kom och hälsade på mig. Vi promenerade länge. Och sedan bara var hon där för mig. Jag minns hur vi satt i soffan i mitt gröna meditationsrum, ett rum som jag snart skulle lämna. Det kändes tryggt att bara vara tillsammans med Poonam, även om jag, just då, var trasig och förvirrad.

Anledningen till att jag bett att Poonam skulle vara med mig den där eftermiddagen, var att jag sedan länge visste att hon hade kapaciteten att vara tillsammans med någon annan. Det viktiga ordet i förra meningen är VARA tillsammans. Hon har en förmåga till att vara i nuet. Att utforska nuet. Att vara medveten om nuet. Att acceptera nuet.

Jag har känt henne i så där 15 år. Vi har både gått utbildningar i Osho-världen och vi möttes då jag bodde i Malmö. Ibland utforskade vi meditationens och närvarons gränser tillsammans. Inför det här samtalet var jag nyfiken på så mycket i Poonams värld. Hur blev meditation så viktigt? Hur är det att vara dansare och gå i pension i 40-årsåldern? Vad gör en holistic counselor? Vad är sanning? Vad är kärlek.

Då och då skriver Poonam tänkvärda blogginlägg som du kan läsa här.

Hennes hemsida hittar du här.Charlotte Cronquist är kärlekskrigare
Love is the answer

Related

charlottepodden 3887173425655187784

Skicka en kommentar Default Comments

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska livet mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

prenumerera

100%-podden

Leta i den här bloggen

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

item