charlottecronquist

65. Eva Sanner: Njutning är viktig för kvinnor över 50. #charlottepodden


 När Eva Sanner hade skrivit "Kåt glad och tacksam" för snart 15 år sedan, trodde hon att hon inte skulle skriva en bok om sexualitet igen. Ämnet var liksom avklarat. Men när hon själv kom i och passerade klimakteriet blev hon mer och mer uppmärksam på hur kvinnors lust och sexualitet kan förändras genom livet. I senaste boken "Ja till njutning - sex och självkänsla efter 50" handlar det mycket om att möta sexualiteten och njutningen i olika livsfaser. Läsaren får kunskaper om kroppsliga förändringar och vad en kvinna kan göra för att fortsätta njuta av livet. Jag gillar boken skarpt. Eva är verkligen kunnig på området och vet hur man skriver en bok som lockar till läsning ända fram till sista sidan.

Eftersom jag själv är årsbarn med Eva och vet mycket om vad som händer i min egen kropp, kändes det viktigt att föra det här samtalet med Eva i #charlottepodden.

Förutom att vara författare är hon också psykosyntesterapeut, som tar emot klienter.

Samtalet spelades in i början av sommaren 2021 och har väntat på publicering tills nu. 

Jag vill hjälpa dig! 

Charlottepodden är ett av mina bidrag till en mer kärleksfull värld. Kärleken startar inne i oss själva och därför vill jag med, med den här podden bidra till att du känner större kärlek och självacceptans... för den som älskar sig själv, har också lättare att känna kärlek till andra och till annat. 
Därför innehåller #charlottepodden intervjuavsnitt och reflektionsavsnitt, för det mesta på svenska, men ibland på engelska. 
 I intervjuavsnitten möter du personer som inspirerar mig och vi för samtal som jag hoppas ska inspirera dig till mer kärlek. 
 Reflektionsavsnitten fokuserar på hur du kan ta makten i ditt liv, och utgår från min bok "100% Charlotte - ta ditt inre ledarskap". Du får lyssna till olika kapitel i boken och höra mina tankar kring det - som inspiration till ditt eget växande. 

Du kan hjälpa mig! 

Lyssnare hittar poddar genom att rekommendera dem till andra. Jag blir oerhört tacksam om du gör det. 
Skriv en recension av podden i din podcastapp. (Eller nöj dig med att ge den en massa stjärnor). 
Dela avsnitt med andra, rekommendera podden , tagga ordet #charlottepodden, så kan fler hitta den. 
Jag driver #charlottepodden helt på min fritid. När du har lust att stödja mitt arbete, swisha gärna en slant till 0703224242 och skriv ”till charlottepodden” så vet jag vad det gäller. Tack för att du har läst ända hit. 
Världen behöver mer kärlek. 
Jag gör mitt och du gör vad du kan! 
Tillsammans kan vi skapa magi. 

Charlotte Cronquist är kärlekskrigare 

Love is the answer 

Related

charlottepodden 6523370023284698081

Skicka en kommentar Default Comments

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska livet mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

prenumerera

100%-podden

Leta i den här bloggen

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

item