charlottecronquist

73. Paula Nygren: "Jag skapar kurser jag själv vill gå" #charlottepodden

 


När jag mötte Paula Nygren för drygt tio år sedan, kunde jag ana vartåt hon var på väg... Det fanns så mycket vilja att lära mer om tantra, om sexualitet, om närhet och intimitet. Hon var en älskad assistent på den sexsibilityutbildning jag var med och ledde då.

Paula mötte tantra via meditation och det berättar hon mer om i det här samtalet.

I dag är Paula en välrenommerad tantralärare, som anordnat tantrafestival i Göteborg, som, tillsammans med maken Henrik, skapar tantraretreater för par. Flera säsonger har hon lett kvinnoprogrammet "Women rising". Och hemma i trädgården finns ett hus, gjort för tantrasessioner.

Paula är också intresserad av att professionalisera tantrabehandlar-yrket. Därför sitter hon i styrelsen för den relativt nybildade föreningen Sveriges tantrabehandlare (där jag är suppleant i samma styrelse).

Möt Paula och mig i ett samtal som vindlar sig mellan Poona i Indien, och Grimeton i Halland (där Paula bor med sin familj.)


Här kan du läsa vad Paula erbjuder - hennes företag heter så klart "lust in life"-


JAG VILL HJÄLPA DIG! 

Charlottepodden är ett av mina bidrag till en mer kärleksfull värld. Kärleken startar inne i oss själva och därför vill jag med, med den här podden bidra till att du känner större kärlek och självacceptans... för den som älskar sig själv, har också lättare att känna kärlek till andra och till annat.

Därför innehåller #charlottepodden intervjuavsnitt och reflektionsavsnitt, för det mesta på svenska, men ibland på engelska.

I intervjuavsnitten möter du personer som inspirerar mig och vi för samtal som jag hoppas ska inspirera dig till mer kärlek.

Reflektionsavsnitten fokuserar på hur du kan ta makten i ditt liv, och utgår från min bok "100% Charlotte - ta ditt inre ledarskap". Du får lyssna till olika kapitel i boken och höra mina tankar kring det - som inspiration till ditt eget växande.

DU KAN HJÄLPA MIG! 

Lyssnare hittar poddar genom att rekommendera dem till andra. Jag blir oerhört tacksam om du gör det.

Skriv en recension av podden i din podcastapp. (Eller nöj dig med att ge den en massa stjärnor).

Dela avsnitt med andra, rekommendera podden , tagga ordet #charlottepodden, så kan fler hitta den.

Jag driver #charlottepodden helt på min fritid. När du har lust att stödja mitt arbete, swisha gärna en slant till 0703224242 och skriv ”till charlottepodden” så vet jag vad det gäller. Tack för att du har läst ända hit.

Världen behöver mer kärlek. Jag gör mitt och du gör vad du kan! Tillsammans kan vi skapa magi.


Charlotte Cronquist är kärlekskrigare

Love is the answer

Related

tantra 6426777803870573980

Skicka en kommentar Default Comments

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska livet mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

prenumerera

100%-podden

Leta i den här bloggen

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

item