charlottecronquist

79. Åsa Martinsson: - Jag vill utmana stigmat kring kvinnors lust! #charlottepodden



Pirr är en ny erotik-app som riktar sig till kvinnor och icke-binära.
Tillsammans med en AI skapar användarna erotiska berättelser, som senare kan läsas - och lyssnas till av andra användare.
Åsa Martinsson, som också är lustinspiratör, är en av personerna bakom det här pirriga projektet.

Jag träffade Åsa Martinsson på försommaren, där hon var med och presenterade pirr. Det var ett härligt event som fokuserade på kvinnors och icke-binäras lust. Och jag kände en stark glädje bubbla upp inom mig. 

Det kändes som ÄNTLIGEN. Här är ett gäng personer från tech-världen, som är bra på att ragga kapital och som får exempelvis Vinnova att satsa pengar i projektet. Kanske intresset ökar för att idén att låta artificiell intelligens vara med och skapa erotiska texter är intressant? 

För mig är det stora äntligen egentligen att erotik för kvinnor kan bli mer rumsrent och mer pratbart. Att vi kan tala mer om vår lust, utan att bli skambelagda. 

Kvinnors sexualitet har varit tabubelagt så länge. Många kvinnor har inte ens koll på sitt eget kön, har inget användbart namn för det, och kan inte tala om det. Och hur ska vi kunna känna ordentligt med lust om vi skäms dels över könet och dels att prata om det? Det är en av de saker som Åsa Martinsson öppnar för.

När jag lyssnade på hennes föreläsning om vår lust, blev jag gråtglad. Det var som att se att tiden äntligen har kommit ikapp min bok "Ingen skam i kroppen - frigör din sexuella kraft" vars första upplaga kom 2009. 

Kanske det äntligen är tid för oss att kunna tala skamfritt om först våra kroppar, sedan vår lust och så ... fantisera järnet i en app för vår njutning... Spännande perspektiv!

Jag bjöd hem Åsa Martinsson för ett poddsamtal - och självklart kom det att handla mycket om lust, om våra pussies och självklart om Pirr!

Häng med på ett inspirerande samtal.

PS: Pirr är under utveckling och snart, snart kommer du förmodligen att se den!




JAG VILL HJÄLPA DIG! 

Charlottepodden är ett av mina bidrag till en mer kärleksfull värld. Kärleken startar inne i oss själva och därför vill jag med, med den här podden bidra till att du känner större kärlek och självacceptans... för den som älskar sig själv, har också lättare att känna kärlek till andra och till annat.

Därför innehåller #charlottepodden intervjuavsnitt och reflektionsavsnitt, för det mesta på svenska, men ibland på engelska.

I intervjuavsnitten möter du personer som inspirerar mig och vi för samtal som jag hoppas ska inspirera dig till mer kärlek.

Reflektionsavsnitten fokuserar på hur du kan ta makten i ditt liv, och utgår från min bok "100% Charlotte - ta ditt inre ledarskap". Du får lyssna till olika kapitel i boken och höra mina tankar kring det - som inspiration till ditt eget växande.

DU KAN HJÄLPA MIG! 

Lyssnare hittar poddar genom att rekommendera dem till andra. Jag blir oerhört tacksam om du gör det.

Skriv en recension av podden i din podcastapp. (Eller nöj dig med att ge den en massa stjärnor).

Dela avsnitt med andra, rekommendera podden , tagga ordet #charlottepodden, så kan fler hitta den.

Jag driver #charlottepodden helt på min fritid. När du har lust att stödja mitt arbete, swisha gärna en slant till 0703224242 och skriv ”till charlottepodden” så vet jag vad det gäller. Tack för att du har läst ända hit.

Världen behöver mer kärlek. Jag gör mitt och du gör vad du kan! Tillsammans kan vi skapa magi.


Charlotte Cronquist är kärlekskrigare

Love is the answer

Related

charlottepodden 1761971903794067042

Skicka en kommentar Default Comments

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska livet mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

prenumerera

100%-podden

Leta i den här bloggen

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

item