charlottecronquist

LEKFULLA TANTRAKVÄLLAR: FÖR DIG SOM PASSERAT 50 OCH VILL TESTA VAD TANTRA KAN VARA


Den 8 mars sker den första av fem lekfulla tantrakvällar i Stockholm i vår.
Under fem fredagskvällar får du möta olika aspekter av tantra.

Och bäst av allt - du är extra välkommen om du är 50+.

Kom första gången som en prova-på! Du har ändå möjligheten att få alla träffarna för paketpriset 2500 kr!

I filmen berättar jag mer om innehållet i varje workshop! 


Nyligen gick jag en djupgående tantraretreat tillsammans med maken. När vi kom in i rummet insåg jag att jag kunde vara mamma till de flesta andra deltagarna. Det par som var näst äldst, var 15-20 år yngre än oss.

Ibland kan det kännas sårbart att vara äldst i gruppen. Det kan leda till massor av mindfucks. ”Vad ska andra tänka om oss, som är mycket äldre?” 

Jag kände mig ändå trygg, med mina mer än 20 års erfarenhet av tantra. Och vi blev mer än accepterade av de andra i gruppen. Vissa sa ”det är så inspirerande att ni är med.”

Ändå tror jag att det ibland kan vara det som avgör om en person väljer att gå en tantrakurs eller tantraworkshop. Rädslan för att vad andra ska tycka, rädslan att känna sig mindre attraktiv, rädslan att bli avvisad, kan göra att personer väljer bort att testa tantra. Som om de passerat bäst före datum.


Det är därför jag i första hand bjuder in dig som passerat 50 på mina lekfulla tantrakvällar. För att visa att det är möjligt att hitta den tantriska vägen, oavsett om du är 50, 60, 70 eller 80. Tantra ÄR verkligen en fantastisk möjlighet - och kanske är det till och med så att du som har lång livserfarenhet kan ha extra nytta av tantra?


Fredag 8 mars startar vårens Lekfulla tantrakvällar i Stockholm. Vi kommer att mötas under fem fredagar på olika tantrateman. Du kan köpa plats på en workshop eller på samtliga (dock kräver terminens sista workshop att du varit med minst en gång tidigare).


Första gången är temat ”Lekfulla möten” - och du får testa några grundläggande tantraövningar, i möten med andra lekfulla individer. Workshoppen är påklädd.





Samtliga teman:

8 mars - Lekfulla möten

22 mars - Samtycke och samtyckeshjulet

5 april - Tantrisk puja-ceremoni 

19 april - Tantrisk energi 

3 maj - Elementmassage


Lekfulla tantrakvällar är till både för dig som är nyfiken nybörjare och för dig som har erfarenhet av tantra. Du får möta andra öppna personer, du kan få nya vänner, kanske du till och med möter någon du kommer att älska?


Allting på workshoppen, som pågår i tre timmar, 18-21, i centrala Stockholm, är frivilligt. Och det blir en liten paus i mitten där du kan ta en kopp te, nötter och russin.


Vi tar emot max 20 deltagare per kväll.


Detta är, som alla mina event, ett helt drogfritt event.


En kväll kostar 600 kr, samtliga fem kvällar 2500 kr. Du kan swisha avgiften till 1234 76 22 09 

- eller köpa dina platser i webbshoppen på min hemsida:


Här köper du hela paketet - fem kvällar för 2500 kr.

Här köper du plats till första kvällen, den 8 mars.


Välkommen till en eller flera lekfulla tantrakvällar!


#lekfulltantra #lekfullatantrakvällar #tantrakvällar #lekfullhet #möten #närvaro #samtycke #beröring #50+ #cronquistcharlotte #workshop #lek #kärlek #eyegazing #andning #rörelse 

Related

tantra 487882405103920679

Skicka en kommentar Default Comments

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska livet mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

prenumerera

100%-podden

Leta i den här bloggen

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

item