charlotterudenstam

Sexsibilitylärare: Lars Maria Norén, taoistisk energimassage

Lars Maria Norén är lärare i augustimodulen av sexsibility utbildningen, där han ansvarar för ett pass som bland annat handlar om m...

Lars Maria Norén är lärare i augustimodulen av sexsibilityutbildningen, där han ansvarar för ett pass som bland annat handlar om manlig sexualitet på temat "Kul utan sprut."
Lars Maria är dessutom så mycket kollega det går. Vi utbildade oss till sexsibilitycoacher i samma grupp.

Och så här berättar Lars Maria om varför han jobbar med sexsibility:
Sex(ualiteten) är människans mest primära och grundläggande drivkraft. Det är vår skaparkraft. Sex(ualiteten) är ett mycket kraftfullt verktyg för personlig utveckling och växt. Men jag har alltid varit intresserad och lockad av sex(ualiteten) i sig. För att sex är... sex. Jag vet inget mer spännande, intressant, utmanande, utvecklande och framför allt njutbart.

Lars Maria säger att det inte finns något speciellt ögonblick som liksom avgjorde hans vägval. Det är mer som att han tar ut riktningar allteftersom. Och att det inte känns som att han välger område eller vad han ska fördjupa sig i - utan att det är som väljer honom.
– Jag är nyfiken och prövar det mesta och fördjupar mig i det som får mig att växa och expandera.
Att jobba med sexualitet förändrar det mesta i en människas liv.
– Det är svårt att säga vad som inte förändras.
När Lars Maria undervisar så företrr han att göra något praktiskt, snarare än att prata en massa.
– Att dela insikter blir lätt teori och alltför mycket prat. Jag föredrar att göra praktiskt i stället, t.ex. Qigong, och det leder förhoppningsvis till insikter för dem som gör qigong. En insikt kan man få som en tanke i huvudet, eller som en slags känsla i kroppen som är lika klar och tydlig som en tanke men utan behov av ord. Vad för slags insikt beror på vad man behöver komma underfund med, eller vad man är redo att inse.
Lars Maria Norén vill bidra till en sexualitet som är inspirerad av taoism.

Related

taoism 4620939358668728655

Skicka en kommentar Default Comments

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

Google+ Följare

Facebookgillare

item