charlotterudenstam

Möt Ingrid Frideborgsdotter på The JoyRide Winter. Hetta och stillhet.


Ingrid Frideborgsdotter intar rummet. Hon gör det stilla och ändå kraftfullt. Hon är där med hela sin mjuka auktoritet.
Sekunder senare är jag djupt försjunken i mitt eget varande. Ingrid lugna stämma sätter igång min kropp och jag inser att jag njuter av att inleda dagen med qigong.
Den möjligheten har du också på The JoyRide Winter ... och kanske Ingrid också kommer att bjuda in dig till taoistiska eldiga energivågor...
Jag kan se Ingrid Frideborgsdotter stå i gryningen nere vid havet och stilla och ändå kraftfullt leda ett qigongpass.

Ingrid började sin inre resa med qigong och har fortsatt med sexsibility och olika taoistiska tekniker. En dag kommer hon emot mig och det är något i Ingrids gestalt som inte riktigt stämmer.
Hon kliver av sin motorcykel, drar av sig hjälmen och ruskar på sitt vita hår. Hon blinkar med sina långa svarta ögonfransar och så ser jag det: 
Det är kvinnan i Ingrid som stigit fram. Hon möter mig med sin feminina energi och det är kraftfullt.

Jag har bevittnat hennes transformation lite på håll. Från en lite fyrkantig person, klädd som en halv karl, till en amazon. Jag är så tacksam.

Sett ur mitt perspektiv är en del av förklaringen att Ingrid i dag bejakar sin kropp, att hon är i sin kropp, att hon tillåter närvaro och sexuell energi att finnas där och dessutom att flöda.

De senaste sex åren har Ingrid gått en rad utbildningar inom tao och tantra, hon har lärt sig massage, vaginamassage och andra tekniker som bidrar till att människor verkligen kan flöda och får tillgång till sin sexuella energi.
Numera har Ingrid många strängar på sin lyra. I Stockholm leder hon kurser för både gudar och gudinnor, där de blir mer i samklang med sin sexuella energi och där de lär sig tekniker för att få den att flöda på ett bättre sätt. Årligen drar hon i väg någonstans i världen för att lära sig mer om tantra, tao eller något annat som kan bidra till ett långt, rikt och njutningsfullt liv. Och du som kommer till The JoyRide Winter får njuta frukter av hennes nyfikna lärande.

Det finns fortfarande platser på festivalen. Här kan du köpa din biljett.

Related

världen 4322168838343193192

Skicka en kommentar Default Comments

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

Google+ Följare

Facebookgillare

item