charlotterudenstam

#33 100%-podden möter Patrik Deijenstedt


Patrik Deijenstedt rör sig snabbt i rummet, han är som en virvelvind. När han talar håller han kvar blicken, men sedan kan vad som helst hända. Han associerar i en frenetisk fart, orden sprutar ur munnen på honom, och det är lätt att förflytta sig mellan samtalsämnen, som hade han tillgång till ett trumset med några extra tamburiner.

Och mitt i allt detta snabba, hektiska, på språng, finns där också en innerlighet, ett djup, en önskan om att bidra till något bättre, till en planet vi kan njuta av att vara på.

Det ord Patrik Deijenstedt återvänder till är bliss, ett ord som enklast kan översättas till salighet, men som också kan representera något mer, något djupare, något som handlar om livet älsklighet, om tillvarons omfamning, om möjligheten att samskapa, förverkliga idéer och också ta med sårbarhet, kärlek och andliga dimensioner.

Jag mötte Patrik Deijenstedts leende för första gången för fyra-fem år sedan. Han var lätt att lägga märke till, det var som att hans entusiasm sprang en bit före honom och gjorde mig uppmärksam på att nu kommer en person som vill så mycket.

Så det är som att Patrik vilar i steget, för det är mitt i steget, i rörelsen han är, oavsett om han anordnar event som handlar om rawfood, om dans, om kramar, om vatten, om... ja om nästan vad som helst.

Vi träffades den 21 januari, på Patriks 29-årsdag, som också sammanfaller med internationella kramdagen... och jag fascineras av att jag faktiskt lyckades få honom att sitta ner och i närvaro genomföra denna intervju på ett spa i Göteborg.

För som sagt, det svänger brunt Patrik Deijenstedt.


Meeting Bliss kan du läsa mer om här.

Meeting Bliss - här ser du evenemangskalendern.
Om det inte går att lyssna i din webbläsare, kan du pröva här istället. Eller ännu hellre prenumerera på podden! Det kan du göra här.


Detta är det 33:a avsnittet av #100-procentpodden. Jag fascineras över vilka spännande möten detta projekt ger mig ... och dig. Det är så härligt att välja att möta människor i närvaro och nyfiket lyssna på deras tankar om livet, kärleken och det som är viktigt för just den person som befinner sig nära min mikrofon.

Jag driver ännu projektet helt idéellt så koppla gärna samman mig med någon eller några som kan vara intresserade av att sponsra eller bidra på något annat sätt.

Det går utmärkt att lyssna på #100procentpodden här, men det allra bästa är om du väljer att ladda ner och prenumerera på den i din podcastapp (som är gratis att ladda ner om du inte har en) så kan du lyssna precis när du vill i din smarta mobil eller surfplatta. Då får du veta när nya avsnitt kommer och kan bläddra igenom dem som redan har sänts... och lyssna på människor som väcker något i dig.

Då och då gör jag specialare av #100procentpodden. Det finns avsnitt på engelska och så uppstår en del andra överraskningar också.

Här kan du lyssna på mitt sommarprogram från 2015.

Varmt välkommen till en värld där du får vara 100%-du.

Related

100%-podden 3943055561244253984

Skicka en kommentar Default Comments

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

Google+ Följare

Facebookgillare

item