charlotterudenstam

Sexualitet: Simma i en ocean av njutning
När tillåter du dig att slå på din sexuella energi, att känna den spritta i kroppen, eller observera det djupa mullret som sakta sprider sig från ditt centrum och ända ut i fingerspetsarna?

Om det är sällan du gör det, rekommenderar jag dig varmt att börja NU. Vad ser du när du tittar på din kropp? Ser du ett fantastiskt tempel som du lever i? Känner du impulsen att beröra din egen kropp, att smeka den, att nyfiket undersöka den? Tillåter du dig att uppleva hela din kropp som en sensuell zon?

Det är fantastiskt att, likt ett nyfiket barn, (åter)upptäcka kroppen, att fylla handen med ekologisk kokosolja (som du kan köpa i vilken matbutik som helst) att känna hur värmen från din hand får oljan att smälta, att gnugga den mellan händerna en liten stund och sedan långsamt, långsamt gnida in din egen fantastiska kropp med denna välgörande olja.

Tänk dig att du varje morgon, som en meditation, ägnar dig själv kärlek i tio minuter. Tänk bord idén om onani eller masturbation och öppna alla dina sinnen för njutning. Släpp tanken på att komma i mål, tillåt dig att göra en sensuell resa denna korta morgonstund.

Känn kokosoljan mot din hud, känn dina händer, dina armar, dina bröst, din mage, dina lår, dina fötter och självklart också ditt kön. Närma dig ditt kön utifrån nyfikenhet. Om du är kvinna undvik att smeka klitoris, om du är man undvik att runka kuken i syfte att få utlösning.

Tillåt istället dina smekningar att sprida ut känslan av njutning i hela din kropp. Rör vid ditt kön, hälsa på det, smek det. Som kvinna, tillåt handen eller händerna att smeka också vaginan, säg hej till din g-punkt, håll fingrarna stilla en stund vid din livmodertapp och i avslappnat tillstånd bara tillåt det som vill ske. Kanske kommer du att få orgasm, eller fontänorgasm djupt inne i dig, kanske inte. Det viktiga är att du tillåter din sexuella energi att vakna, att finnas där, att leka med dig.

Jag undrar hur världen skulle vara om vi varje morgon bygger upp vår sexuella energi genom en stunds självkärlek utan ejakulation (för män) och utan klitorisorgasm (för kvinnor).

Det som med största säkerhet händer är att du, lite i taget, bygger upp din sexuella energi, så att du verkligen känner hur kåt du är på livet.

Det finns många sätt att ta hand om dig och livet i dig. Genom att tillåta din sexuella energi att bli en del av ditt liv, så kan du också känna mer energi i livet som helhet. Du kan bygga energin på många sätt. Förutom självkärlek och kärlekslekar, genom exempelvis yoga, dans, aktiva meditationer och andningsövningar.

Om du åker till någon av festivalerna på Ängsbacka i sommar, och i synnerhet på Tantrafestivalen i augusti, där jag är med, så får du många chanser att fylla på ditt energiförråd.

Jag kan dessutom erbjuda dig 10% festivalrabatt. Du får den när du använder koden LUST16 och den ska fungera på sommarens alla festivaler.

Njut av att vara du denna sommar. Charlotte Cronquist är kärlekskrigare

Love is the answerRelated

sexualitet 5529487008096542841

Skicka en kommentar Default Comments

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

Google+ Följare

Facebookgillare

item