charlotterudenstam

Sexualitet: Stephanie Sarleys sensuella fruktbilder förbjöds på Instagram
Vad ser du på den här bilden?
Vad associerar du till?
Den här typen av bilder - och korta videosnuttar - gjorde att konstnären Stephanie Sarleys konto på Instagram togs bort - och dessutom fick hon mängder av näthat.
Tänk att anspelningar på kvinnans sexualitet och sensualitet väcker så starka känslor.


Nu finns Stephanies Sarleys bilder på Instagram igen. Kanske för att hon inte bara mötte näthatare, utan också en massa människor som älskar hennes bilder, hennes sätt att visa kvinnors lust, genom händers möte med olika frukter.
Jag tycker bilderna är läckra, kongeniala och sköna. Jag blir glad över att en konstnär på ett så kreativt sätt närmar sig lusten. 

Jag tycker också att det är märkligt att denna typ av bilder och filmer förbjuds i sociala medier som Instagram och Facebook. Alltså, att det räcker med en antydan om njutning för att bryta mot regler om vad dessa stora nätverk anser vara anständigt.
När Sarley la ut de första bilderna i början av året hade hon en handfull följare på Instagram. Hennes konto mer eller mindre exploderade och på några dagar hade hon 10 000 följare. Just i dag har hon 115 000 följare. 

I våras, när turbulensen kring Sarley var som störst sa hon till The Guardian:
– Min video (Fruit for feminism) handlar i grunden om att personifiera och stärka egenmakgen hos vaginor genom humor och absurditet och att acceptera hela kvinnans sexualitet. Men alla dumskallar tog det som "det handlar och sex" och kallade mig sedan ett korkat luder. Medan jag går igenom allt det här och alla kränkningar, beslutade Instagram att ta bort konto.

Nu går det alltså att se Sarleys konst igen. Börja med att se filmen vetja. Den är verkligen läcker, tycker jag.


 


Charlotte Cronquist är kärlekskrigare
Love is the answer

Related

världen 4162995028528380182

Skicka en kommentar Default Comments

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

Google+ Följare

Facebookgillare

item