charlotterudenstam

Sex som dessert uppmuntras på kanadensisk krog

En av de omtalade toaletterna på Torontokrogen. Bild från www.thestar.com Är du med i 10 000-metersklubben eller har du andra behov av att ...

En av de omtalade toaletterna på Torontokrogen. Bild från www.thestar.com

Är du med i 10 000-metersklubben eller har du andra behov av att ha sex på ovanliga platser? Gör det dig något att du uppmuntras till det? Eller vill du riskera att bli påkommen? Om det är viktigare med platsen än risken att bli upptäckt kan du ta en tripp till Kanada och ha sex på krogen.

Det finns de som lockas av att ha sex i trånga utrymmen där det är lite riskabelt. När Erica Jong hade skrivit Rädd att flyga där hon introducerade det knapplösa knullet föddes begreppet 10000-metersklubben. Det är i alla fall så jag minns det. Jongs huvudperson hade sex på en flygplanstoalett, därav de många metrarna.

Andra kan lockas av att ha sex där någon kanske kan komma på dem. Utomhus. På ett museum. Eller att smeka varandra på en restaurang.

Nu behöver du varken fantisera eller drömma längre. Det räcker med att du har råd att ta dog till Kanada. För där finns restaurangen som uppmuntrar dig att ha sex som dessert.

Det är Mildred's Temple Kitchen som uppmuntrar sina kunder att använda toaletterna för sex. Restaurangen föreslår att deras toaletter ska bli en av de 101 ställen gästerna har haft sex på innan de dör...enligt Toronto Star och som också uppmärksammas av Expressen.

Mildreds har alltid lockat fram en viss respons enligt tidning. En gång fann en kund en Kamasutrabok på krogens toalett... ett tips om att ha sex där, månne?
Runt alla hjärtans dag valde krogen att bli mer explicit.
På sin hemsida skrev de:
Har du någonsin funderat på att flytta bortom sovrummet. Kolla in vår sexiga toaletter under Big Love helgen. Då förstår du vad vi menar. (Fast just den texten ligger tyvärr inte kvar...)
Så klart kan Torontotidningen inte låta bli att undra över saker som: Fanns det kondomer tillhands? Skulle det kunna bli några risker med kroppsvätskor? Och vem städar undan? (De kanske inte har tänkt på att en toalett verkligen är en plats för kroppsvätskor, det är rent av det de är tillför. Och på vilket sätt skulle till exempel sperma vara svårare att tvätta bort än bajs???)

Stadens hälsovårdsnämnd kunde dock lugna tidningens läsare. Så länge folk inte har sex i restaurangköket är det inga problem menade det. – Och vad gäller kroppsvätskorna, så påminner de rätt mycket om andra mänskliga saker som pågår där inne, säger hälsoinspektören Jim Chan.


Related

sex 6779874775365978607

Skicka en kommentar Default Comments

  1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

Google+ Följare

Facebookgillare

item