charlotterudenstam

Mörkermännen begår hedersmord

Tack vare internet så är det lätt att läsa om – och avsky – mörkermännens handlingar. Det senaste fallet är en sextonårig jordansk flick...
Tack vare internet så är det lätt att läsa om – och avsky – mörkermännens handlingar.

Det senaste fallet är en sextonårig jordansk flicka som blev mördad av sin farbror – för att hon hade blivit våldtagen!

När ska mörkermännen förstå att det är kärlek och inte rädsla som är den viktigaste kraften i universum?


Jag läser på Facebook om den jordanske mannensom anser att han här skyddat familjens heder genom att döda sin unga släkting.
Enligt de källor jag har hittat sköt mannen mot flickan 30 salvor med ett maskingevär mot flickan, som dog direkt. Mannen har erkänt mordet och sade att han begick brottet för att återupprätta familjens heter för att han hade haft misstankar om att flickan betett sig dåligt, eftersom flickan hade förlorat sin oskuld när hon en månad tidigare hade blivit våldtagen av en 17-årig man.
För att dölja skandalen gifte flickans familj snabbt bort henne med en kusin. Fabrordern är nu åtalat för mord och i vanliga fall bestraffas mord med döden, men i Jordanien finns domstolar för hedersmord som kan ge strafflindring särskilt om offrets familj ber om domstolens mildhet!
Mellan 15-20 jordanska kvinnor mördas i hedersmord årligen i Jordanien. Regeringen sägs lägga manken till för att minska den sortens brott.
Frågan är vad de gör? Varför är det en förmildrande omständighet att döda kvinnor? Varför finns den starka kopplingen mellan sexualitet och våld? Varför är mörkermännen så rädda för kvinnans sexualitet?
Jag finner en webbsajt för dig som vill veta mer om hedersmord. Gå in och läs de sanna historierna där. Jag blir illamående när jag läser dem!
Här är en facebookgrupp relaterad till ämnet. Gå med du med!

Related

stening 6663647584776502180

Skicka en kommentar Default Comments

 1. Är det en slump eller är det symptomatiskt för ämnet att när jag klickar på din länk för att gå med i facebookgruppen så blir det bara svart??????
  Jag blir ledsen, arg och frustrerad!!!!!

  SvaraRadera
 2. Kan vi sätta ut dessa män, ja även kvinnor, på oljeplattformar i Atlanten? Där får de leva ett liv i enskildhet o gärna lyx. De skall stanna där, men kan få sin önskningar angående förströelse o mat tillgodosedda. Hur många plattformar behövs tro??????

  SvaraRadera
 3. Är det en slump eller är det symptomatiskt för ämnet att när jag klickar på din länk för att gå med i facebookgruppen så blir det bara svart??????
  Jag blir ledsen, arg och frustrerad!!!!!

  SvaraRadera

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

Google+ Följare

Facebookgillare

item