charlotterudenstam

Onsdagslistan: Sex kreativa kysstips.

Handen på hjärtat, när gav du någon en eldig, passionerad kyss senast? Och hur ofta är det som du kysser på ungefär samma sätt...
Handen på hjärtat, när gav du någon en eldig, passionerad kyss senast?

Och hur ofta är det som du kysser på ungefär samma sätt?
Här kommer en lista för att öka din kysskreativitet, vad sägs om iskyssen, tullkyssen eller regnkyssen.

Du kanske hittar en ny favorit i min tipslista, som jag hittade här. (Där finns förresten ännu fler idéer.)


1. Iskyssen
Fira vinterns första dag med en kyss. Lägg en isbit i munnen tills den blir kall. Svälj isen och gå till den du vill kyssa och ge honom/henne en kyssa som får honom/henne att darra!

2. Regnkyssen.
När det regnar ordentligt nästa gång, ta med din älskade ut i regnet. Börja kyssas under paraplyet och släppt det sedan och kyss varandra tills ni är genomvåta.

3. Den förbjudna kyssen.
Dra med dig din älskade bakom en dörr eller i en trappa när ni är på en stor fest och kyss varandra passionerat. Tänk om någon kommer! Det är det förbjudna i kyssen som ska ge det lilla extra i den här kyssen.

4. Ljudkyssen
Spela in ljudet av en kyss och skicka det som mms till din älskade … skicka med några ord som säger hur mycket du längtar efter en kyss.

5. Tullkyssen
Nästa gång du är ute och åker med din älskade, stanna bilen strax innan ni passerar en bro eller åker in i en tunnel och säg att avgiften måste betalas innan ni kan fortsätta. Avgiften är så klart en kyss.

6. Timjanskyssen
Enligt de gamla grekerna är timjan den örtkrydda som gör dig oemotståndlig. Förbered en måltid där timjan ingår. När din älskade tagit sin första tugga, böj dig fram och ge en passionerad kyss och säg: Grekerna hade rätt och ge sedan ytterligare en passionerad kyss.

Related

sexualitet 4496364746358315179

Skicka en kommentar Default Comments

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

Google+ Följare

Facebookgillare

item