charlotterudenstam

Onsdagslistan: Tre sätt att få ett mysigt efterspel.

Tja, så har ni då älskat. Och sedan då? Somnar en av er direkt? Kliver ur sängen? Bara försvinner? Här är tre tips som jag fann i Cosmopoli...

Tja, så har ni då älskat. Och sedan då?

Somnar en av er direkt? Kliver ur sängen? Bara försvinner?
Här är tre tips som jag fann i Cosmopolitan.

Det känns extra roligt att citera efter auktoriteten i dessa tipsa är Lorenzo Stiernquist, som skapade begreppet sexsibilitycoach och som Alexander och jag utbildade oss hos. Hej Lorenzo;)Här kommer alltså några tips till vad ni kan göra för att vara kvar i den sköna känslan efter sex lite längre än vanligt. Det är ju en stund då många känner sig mjuka, gosiga, intima och lite trötta. Se efterspel som en möjlighet till fortsatt intimitet.

1) Skifta fokus  
– Efter att ni har njutit av sex kan ni ibland känna er fulla av energi, säger sexterapeuten Lorenzo Stiernquist, till Cosmopolitan. Så ta vara på det. Om ni vanligtvis kollar på TV och käkar pizza efter sex, prova i stället att laga en romantisk trerättersmiddag och ge varandra en massage. Att visa varandra uppskattning efteråt tyder på att ni verkligen har älskat. Inte bara ansträngt er för att få den andra i säng …


2) Förbered för närhet  
Innan ni börjar er brottningsmatch i sängen, förbered er en smula så att ni slipper bli distraherade efteråt. Först och främst, stäng av all teknik (mobilen, datorn, TV:n …).
– Se också till att ha papper, vatten och handduk nära till hands så att ni inte behöver springa upp för att tvätta av er eller dricka vatten, säger sexterapeuten Lorenzo Stiernquist. Då kan ni i stället andas avslappnat, ligga nära intill och njuta av att känna värmen från era kroppar.


3) Stanna upp
Så ni eggade upp varandra till klimax? Är helt svettiga, slutkörda och inställda på att ni ska låta era kroppar skiljas åt? Det behöver de inte göra. Tvärtom. Mannen kan stanna kvar inne i kvinnan för en extra dos närhet och värme.
– En slak och stilla penis kan ge många härliga sensationer för er båda och kan även ge kvinnan fler orgasmer, säger sexterapeuten Lorenzo Stiernquist. Om  partnern är av samma kön kan ni hålla en hand på varandras kön.

Related

sexsibilitycoach 5927711572220352470

Skicka en kommentar Default Comments

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

Google+ Följare

Facebookgillare

item