charlotterudenstam

Onsdagslistan: Fem sätt att upptäcka otrohet.

Tillhör du dem som är orolig över att din partner är otrogen? Då kanske du för det första ska veta att han eller hon numera har ett nytt f...Tillhör du dem som är orolig över att din partner är otrogen?
Då kanske du för det första ska veta att han eller hon numera har ett nytt forum – dejtingsajten för otrogna. Kolla här.
Eller så kan du helt enkelt tolka tecken…

Känslan av bristande tillit i en relation är inte särskilt kul. Misstanken att något inte står rätt till kan gnaga ner ett självförtroende. Men egentligen är det bara en sak som krävs av dig om du ska upptäcka otrohet oh det är att du är bra på att observera din partner.
Så höj varningsflaggan när saker som dessa börjar hända.

1. Din partner börjar bete sig på ett nytt sätt. Han eller hon känns inte längre så närvarande, varken fysiskit eller känslomässigt. Arbetsdagarna blir plötsligt längre, han eller hon behöver åka på konferens över natten och det går inte att nå din partner på telefon. Lägg också märke till om din partner börjar stänga dörrar hemma som tidigare var öppna (för att kommunicera med någon annan än dig…)

2. Din partner börjar förnya sin garderob. Du märker att det börjar komma in nya kläder i din partners garderob, eller så känner du doften av en ny parfym eller så har han eller hon börjat träna regelbundet igen. Detta kan vara ett tecken på att din partner vill göra sig fin och fräsch för någon annan… 

3. Din partner börjar ge dig oväntade presenter eller är extra trevlig mot dig. Det kan vara ett tecken på skuldkänslor och som ett försök att sona otroheten, även om han eller hon vägrar erkänna en affär med någon annan.

4. Lyssna på vad din familj och dina vänner säger. Ofta försöker de uppmärksamma dig på sin känsla av att din partner är otrogen. Tro på vad folk säger när de berättar att de har sett din partner med någon annan.

5. Följ din insikt. Tro på dina egna känslor och följ dem. Vi uppfattar ofta saker intuitivt, även om vi inte alltid är medvetna om det. 

Listan kommer från eHow.

Related

otrohet 1053290215790814178

Skicka en kommentar Default Comments

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

Google+ Följare

Facebookgillare

item